Probeer 7 dagen voor â‚¬ 1,-

Voor een
 
gezond leven

Bijna gratis cursus beleggen voor beginners door een vakexpert

beleggen cursus geld verdienen Jul 18, 2024
Bijna gratis cursus beleggen voor beginners

Heb je ooit het gevoel gehad dat je geld op een slimmere manier zou kunnen gebruiken of investeren, maar weet je niet precies waar te beginnen? Je bent niet de enige. Veel mensen willen starten met beleggen, maar vinden het complex of overweldigend.

Hier komt de (bijna) gratis cursus beleggen voor beginners om de hoek kijken. Deze cursus, geleid door beleggingsexpert Wiebe Koehoorn, is ontworpen om jou in een paar uurtjes door de allerbelangrijkste basisprincipes van beleggen te leiden.

We gaan leren hoe je kunt starten met beleggen, zonder verdwaald te raken in ingewikkeld jargon. Aan het einde van deze blog heb je het vertrouwen om je eerste stappen als belegger te zetten.

Zelf ben ik sinds 2019 in de wereld van beleggen gedoken. Ik heb er meer dan 1000 uur aan besteed door boeken te lezen, video's te kijken en cursussen te doen. Daarnaast heb ik er twee YouTube-kanalen over gemaakt. Eentje in het Engels met 10.000 abonnees en eentje in het Nederlands met 2500+ abonnees. Daarop staan honderden video's over het beleggen in onder andere aandelen, crypto en ETF's. Ik heb dus aardig wat ervaring met beleggen ;)

Als je meteen aan de slag wilt met de cursus, klik dan hier voor meer informatie.

 

Samenvatting

  • In slechts enkele uren leer je de basis van beleggen in een bijna gratis cursus met Wiebe Koehoorn. Hij is een expert in beleggen en handelen in onder andere aandelen, crypto's en ETF's.
  • Deze cursus helpt je een gepersonaliseerde beleggingsstrategie te maken, risico's te managen en je geld slim te verdelen.
  • Door de cursus krijg je duidelijke uitleg over aandelen, crypto's en ETF's, inclusief praktische voorbeelden.
  • Je ontvangt waardevolle tips om je beleggingen te verbeteren en ontdekt nieuwe kansen in de markt.
  • Direct na de cursus kun je de geleerde strategieën toepassen, gericht op het opbouwen van een passief inkomen met zo weinig tijd en energie.


Is een gratis cursus beleggen voor beginners wel de moeite waard?

Een gratis cursus beleggen voor beginners lijkt misschien te mooi om waar te zijn. Toch biedt deze cursus op Unschooled veel waarde. Je leert niet alleen de basisprincipes van beleggen, maar gaat ook dieper in op strategieën om je vermogen te laten groeien.

Met persoonlijke beleggingsstrategieën en technieken voor risicobeheer word je voorbereid op verschillende markttrends. Deze kennis kun je meteen toepassen, of je nu net begint of je huidige portfolio wilt verbeteren. Je ontdekt hoe eenvoudige technieken en strategische planning jou kunnen helpen bij het opbouwen van een passief inkomen.

Deze cursus maakt complexe onderwerpen toegankelijk en biedt langetermijnstrategieën voor jonge professionals. Je krijgt slimme tips om je beleggingen te optimaliseren en nieuwe kansen in de markt te ontdekken.

Zo'n solide basis geeft je het vertrouwen om slimme beleggingsbeslissingen te maken en je financiële toekomst veilig te stellen.

 

Wat je leert in deze cursus

Leer de basisprincipes van beleggen door eenvoudig te begrijpen uitleg. Ontdek hoe risicomanagement en spreiding van investeringen je financiële stabiliteit kunnen vergroten. Krijg inzicht in aandelen, crypto's, ETF's en meer, om slimme investeringsbeslissingen te kunnen nemen.

 

Basisprincipes van beleggen

Beleggen begint met het begrijpen van enkele kernprincipes. Je wilt een passief inkomen genereren zonder veel tijd kwijt te zijn. Dit doe je door slim te investeren in zaken als aandelen, ETF's, en zelfs crypto.

Het idee is dat je geld voor jou laat werken, in plaats van andersom. De bijna gratis cursus beleggen stoomt je klaar om deze eerste stap te zetten. In de cursus leer je over het opstellen van een gepersonaliseerde beleggingsstrategie die past bij jouw levensstijl en doelen.

Het managen van risico's en het spreiden van je investeringen zijn cruciaal. Niemand wil alles op één paard wedden en het risico lopen alles te verliezen. De cursus gaat diep in op methoden om je vermogen veilig te laten groeien door verstandige keuzes te maken.

Met 15 video's van in totaal ongeveer 2,5 uur krijg je niet alleen theorie maar ook praktische voorbeelden om mee aan de slag te gaan. Zo bouw je aan een financiële toekomst met meer zekerheid en minder zorgen.

 

Risicomanagement en spreiding van investeringen

Risicomanagement en spreiding van investeringen zijn cruciaal voor iedereen die met beleggen begint. Deze gratis cursus geeft je alle handvatten om risico's slim te beheren en je geld goed te verdelen.

Gepersonaliseerde strategie opzetten: Je leert hoe je een beleggingsstrategie maakt die bij jou past. Dit is de sleutel tot het minimaliseren van risico's.

Eenvoudige technieken voor risicobeheer: Ontdek praktische manieren om je risico te verlagen.

Spreiding van investeringen: Leer hoe belangrijk het is om niet al je geld in één mandje te leggen. Dit helpt het risico te spreiden.

Inzicht in aandelen, crypto en ETF: Krijg duidelijkheid over wat aandelen, crypto's en ETF's zijn, inclusief hun rol in risicospreiding.

Geavanceerde strategieën gebruiken: Je wordt ingeleid in geavanceerde beleggingsstrategieën om jouw portfolio verder te optimaliseren.

Slimme tips voor bestaande portfolio’s: Ontvang waardevolle adviezen om je huidige beleggingen beter te maken.

Passief inkomen met weinig tijd: Leer strategieën om met een minimum aan tijd maximale winst uit je investeringen te halen.


Voordelen van deze bijna gratis cursus

Leer van een bewezen expert die vakervaring heeft - met onmiddellijke praktische toepassing. 

 

Expert met bewezen vakervaring

De bijna gratis cursus beleggen wordt gegeven door Wiebe Koehoorn, een expert met ruime ervaring in aandelen, crypto's en ETF's. Hij heeft na 1000+ uur aan research meer dan 600 YouTube-video's gemaakt en was betrokken als content creator bij het grootste Nederlandstalige cryptonieuwsplatform, Crypto Insiders.

De expertise van Wiebe Koehoorn biedt waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in de praktijk, waarmee je als beginner een solide basis kunt opbouwen in beleggen.

 

Onmiddellijke toepassing in de praktijk

In deze online cursus ontdek je hoe je de praktische tips en strategieën direct kunt toepassen. Beleggingsspecialist Wiebe deelt zijn eigen ervaringen en voorbeelden, om tips meteen toepasbaar te maken.

Het doel is om met weinig tijd zo veel mogelijk passief inkomen te genereren.

 

Conclusie

Deze gratis cursus biedt praktische en effectieve beleggingsstrategieën voor zowel beginners als gevorderden. De cursus is eenvoudig te volgen en kan veel impact hebben op je financiële toekomst. 

Je krijgt een grondig begrip van de basisprincipes van beleggen en praktische technieken voor het beheren van risico's en het profiteren van markttrends.

Klik hier voor meer informatie over deze bijna gratis cursus beleggen voor beginners.

Geschreven door Wiebe Koehoorn,
oprichter van Unschooled

Ervaringsdeskundige op het gebied van financiële gezondheid. Geld verdiend met een online vertaalbureau (AlphaLingua), 2 YouTube-kanalen (onder de naam Nesami), online cursussen, affiliate marketing, beleggen en traden in aandelen en crypto, community building en SEO/blogs (voor All Ways Healthy).

Een  
gezond leven
voor minder dan
€ 1,- per dag.

_

Het lidmaatschap dat je, naast een gezonder lichaam en meer mentale rust, juist geld oplevert.

Goedkoper dan je dagelijkse Starbucks-koffie, je fitnessabonnement of je wekelijks Thuisbezorgd-avondje.

Elke maand extra levenslessen, regelmatige online en offline meet-ups, en altijd en overal toegang tot onze community met gelijkgestemden.

Maandelijks lidmaatschap

€ 19,95/maand

  • Direct toepasbare levenslessen
  • Bewezen vakexperts met praktijkervaring
  • Online en offline community met gelijkgestemden
  • Elke maand extra content
  • Maandelijks opzegbaar
  • BONUS #1:
    live webinars met vakexperts
  • BONUS #2: 
    Cashback Challenge
Probeer 7 dagen voor â‚¬ 1,-

Jaarlijks lidmaatschap

€ 11,95/maand

  • Direct toepasbare levenslessen
  • Bewezen vakexperts met praktijkervaring
  • Online en offline community met gelijkgestemden
  • Elke maand extra content
  • BONUS #1:
    live webinars met vakexperts
  • BONUS #2: 
    Cashback Challenge
  • 40% korting
    vs maandelijks lidmaatschap
Probeer 7 dagen voor â‚¬ 1,-