Word gratis lid van Unschooled

Voor een
 
gezond leven

Geld verdienen met bloggen: praktische stappenplannen [2024]

geld verdienen Jan 29, 2024
Geld verdienen met bloggen

Kun je geld verdienen met bloggen? Absoluut. Bloggen is een toegankelijke en creatieve manier om online geld te verdienen. Er zijn heel veel onderwerpen waar je een blog over kunt schrijven. Maar hoe doe je dat precies? En waar start je? En hoe word je succesvol als beginnend blogger? Dat gaat we ontdekken in dit artikel.

Ook geef ik je tips om goede blogs te schrijven door onder andere met SEO te werken. En wist je dat je je blogs ook kan laten schrijven door freelancers of zelfs door AI-tools zoals ChatGPT? 

Daarnaast kom je erachter welke manieren er zijn om geld te verdienen met bloggen en krijg jij informatie over de populairste blogplatforms en blogcategorieën. 

Aan het einde deel ik nog een slimme hack om meer verkeer naar je blog te krijgen. 

Kortom, wil jij alles weten over bloggen en hoe je hiermee geld kan verdienen? Lees dan verder!

(PS: wil je ook geld verdienen op andere manieren en deelnemen aan de Cashback Challenge? Lees dan de informatie aan het eind van deze blog.)

 

Wat is bloggen precies? 

Allereerst is het handig om antwoord te geven op de vraag ‘wat is bloggen?’. De definitie van bloggen is als volgt: bloggen is het regelmatig schrijven en plaatsen van berichten. Deze berichten noem je een blog. Dit kan een artikel zijn die informatie geeft maar ook bijvoorbeeld een persoonlijk dagboek. Je kunt allerlei onderwerpen in een blog behandelen, bijvoorbeeld lifestyle, mode, gezondheid, nieuws, reizen, boeken en nog veel meer. 

 
Als je de betekenis van bloggen zou willen omschrijven als het gaat om persoonlijke berichten, dan zou je het kunnen beschouwen als een online dagboek. In dit dagboek delen mensen hun gedachten, expertise of ervaringen. Een bericht van een blog noem je een ‘blogpost’. Lezers kunnen soms ook reageren op een blogpost. 

 
Bloggen kan ook door bedrijven gebruikt worden om zakelijke doelen te behalen. Bloggen is namelijk toegankelijk en makkelijk te gebruiken. Daarnaast is het een sterk communicatiemiddel. Je kan informatie delen, je stem laten horen en een online community opbouwen via een blog. Het kan een bedrijf ook helpen met hun marketing. Bloggen in combinatie met SEO kan namelijk een slimme strategie zijn om op een organische manier verkeer naar je website (en dus je producten en diensten) te halen. Daarover later meer.

 

Bloggen voor beginners: zo word je succesvol

Beginnen met bloggen klinkt misschien als iets dat heel ingewikkeld is, maar dat is het helemaal niet. Met dit stappenplan voor bloggen voor beginners kun jij vandaag nog starten met bloggen. 

 
Stap 1. Kies een onderwerp:
Voordat je een blog begint, moet je eerst een onderwerp kiezen om over te schrijven. Kies een onderwerp dat jou interesseert. Is er bijvoorbeeld iets waar je graag over praat? Dan is dat misschien een leuk onderwerp voor jou om over te schrijven. Je kunt ook een onderwerp kiezen waar je veel van weet, zodat je jouw lezers kan informeren. Zorg er ook voor dat het een onderwerp is waar je veel verschillende blogs over kunt schrijven. Lees: minimaal tientallen blogs. Voorbeelden zijn: online geld verdienen, darmgezondheid, tuinieren, klussen, breien, etc.


Stap 2. Kies een domeinnaam:
Een domeinnaam is een uniek webadres voor je blog. Een voorbeeld van een domeinnaam is www.unschooled.nl. Deze link maakt je blog vindbaar voor anderen. Het registeren van je domeinnaam doe je via een website zoals Mijn Domein of GoDaddy.

Stap 3. Kies een blogplatform en ontwerp je blog:
Om je blog te maken kun je een blogplatform kiezen. Later in deze blog zullen we de populairste blogplatforms bespreken, zodat je er zelf eentje uit kunt kiezen. Hierna kun je je blog ontwerpen met behulp van templates, afbeeldingen en kleuren die jij mooi vindt en die passen bij jouw onderwerp. Als je niet zelf je blog wilt ontwerpen, kun je ook een template kiezen of je blogwebsite laten maken door iemand anders, bijvoorbeeld via Fiverr of Upwork.

Stap 4. Schrijf je blog:
Nu je een onderwerp hebt gekozen kun je hier een blog over schrijven. Zorg dat de tekst helder is en houd de lezers geïnteresseerd. Kies een aantrekkelijke titel die mensen nieuwsgierig maakt om jouw blog te lezen. Meer tips voor het schrijven van een blog lees je in het volgende hoofdstuk.

Stap 5. Publiceer en deel je blog:
Publiceer je blog zodat mensen het kunnen lezen. Door het te delen met familie en vrienden en op social media kun je meer lezers krijgen voor jouw blog.

Stap 6. Blijf schrijven en luister naar feedback:
Consistentie is belangrijk bij succesvol bloggen. Publiceer regelmatig nieuwe stukken om je blog actief en actueel te houden. Lees reacties van je lezers goed door en probeer hun feedback toe te passen in toekomstige blogs. 

Tips om goede blogs te schrijven

Hier zijn 10 praktische tips om een goed blog te schrijven:

  1. Houd het duidelijk: gebruik geen moeilijke woorden zodat je lezers begrijpen wat je bedoelt. 
  2. Interessant onderwerp: kies een onderwerp dat voor lezers interessant is en waar jij gepassioneerd over bent.
  3. Goede structuur: gebruik een overzichtelijke structuur in je blog door alinea’s te gebruiken. Begin je blog met een inleiding, gevolgd door de hoofdtekst en eindig met een conclusie.
  4. Afbeeldingen: gebruik plaatjes om je tekst te verduidelijken of om je blog mooier eruit te laten zien.
  5. Spelling en grammatica: controleer je blog op spelfouten en grammaticale fouten. 
  6. Korte zinnen: gebruik korte zinnen en alinea’s zodat je blog goed leesbaar is.
  7. Wees uniek: schrijf in je eigen stijl en deel je persoonlijke en eerlijke mening. Schrijf alsof je tegen iemand praat, bijvoorbeeld je vriend of vriendin. 
  8. Pakkende titel en inleiding: kies een pakkende titel en schrijf een goede inleiding. De titel zorgt ervoor dat mensen op je blog klikken. De inleiding zal ervoor zorgen dat mensen verder willen lezen.
  9. Regelmatigheid: om je lezers te behouden is het belangrijk om regelmatig een blog te plaatsen. 
  10. Lezers betrekken en feedback gebruiken: stel vragen en vraag om reacties om zo je lezers te betrekken. Leer van de reacties en feedback van je lezers. Neem het mee voor je volgende blogs.  

 

Blogs schrijven met ChatGPT en andere AI

AI staat voor Artificial Intelligence en in het Nederlands wordt dit vertaald naar kunstmatige intelligentie. Dit is een systeem dat taken uit kan voeren die een bepaalde (vaak menselijke) intelligentie vereisen. ChatGPT is een voorbeeld van een AI-systeem. Bij het bloggen kan AI helpen bij verschillende dingen. Zo kan het ideeën voor je bedenken, stukjes voor jou schrijven of geschreven stukken verbeteren. ChatGPT en andere AI-tools kunnen je tekst ook controleren op grammaticale fouten. Je begint met het stellen van vragen aan ChatGPT. Vervolgens krijg je antwoord, waar je eventueel ook weer op door kan vragen. Voor het schrijven van blogs is ChatGPT een handig hulpmiddel. Wel is het belangrijk om te onthouden dat het geen vervanging is voor je eigen creativiteit en kennis. Wees kritisch op wat je terug krijgt van AI. 

 

Blogs laten schrijven: zo doe je dat

Je zou kunnen overwegen om blogs voor je te laten schrijven door iemand anders. Als je tijd of schrijfvaardigheden tekort komt, is dit een handige oplossing. 

 
Er zijn bepaalde platforms waar professionele schrijvers op zitten. Tegen betaling kunnen deze schrijvers jouw blog schrijven. Er zijn verschillende websites waarop je dit kan doen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Fiverr: dit is een online marktplaats waar je freelancers in kunt huren voor verschillende taken. Op Fiverr kun je iemand inhuren om jouw blog te schrijven door op het platform op zoek te gaan naar freelancers die bij jouw wensen passen. Je kunt filters instellen en de freelancers zelf benaderen, of direct een order plaatsen. Kijk hierbij goed naar de recensies, de beschrijving van de ‘gig’ en de andere gigs die de freelancer aanbiedt, voordat je iemand kiest. 
  • Upwork: ook op dit platform kun je schrijvers vinden en inhuren. Je kunt ze inhuren op basis van hun vaardigheden, ervaringen en met hen samenwerken om blogs te schrijven. De werking van Upwork is heel erg vergelijkbaar met Fiverr.
  • Textbroker: op dit platform heb je toegang tot professionele Nederlandstalige schrijvers. Door een opdracht te plaatsen of direct schrijvers te kiezen kun je je blog voor je laten schrijven. Je kunt een schrijver kiezen op basis van hun beoordelingen en kennis van bepaalde onderwerpen.

 
Als je ervoor kiest om het schrijven van jouw blog uit te besteden, dan is het belangrijk om de tijd te nemen voor het kiezen van een goede schrijver. Dat kan verderop in het proces veel tijd, energie en frustratie schelen ;) Kies iemand die aansluit bij jou en iemand die goede beoordelingen heeft. 

 
Zorg er ook voor dat je duidelijke instructies geeft. Vaak hebben schrijvers extreem duidelijke aanwijzingen nodig. Wees dus zo expliciet en concreet mogelijk door aan te geven wat je precieze wensen zijn.

 

SEO in blogs: hoe werkt dat?

Hier zou ik vele uren over kunnen spreken, maar ik ga het proberen kort te houden. Ten eerste de vraag: wat is SEO? SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel het optimaliseren van je blogs voor de zoekmachines. Zoekmachines zijn platforms zoals Google.

Alvast goed om te weten: op Unschooled staat ook een (bijna gratis) SEO cursus.

 
SEO is erg belangrijk als het gaat om geld verdienen met blogs. Met behulp van SEO kun je ervoor zorgen dat je een grotere kans hebt om hoog in de zoekresultaten te komen. Het heeft weinig zin om ergens op de tweede pagina van Google te staan, want zoals je zelf ook hebt ervaren, meestal kijk je niet eens zo ver als je zelf op zoek gaat naar informatie over een bepaald thema. Mensen zeggen ook wel eens: “als je een lijk wilt verstoppen, verstop het dan op pagina 2 van Google”. 

 
Dus, hoe pas je precies SEO in blogs toe? Het allerbelangrijkste punt van SEO in blogs is uit mijn eigen ervaring: EEAT. Logischerwijs vraag je je af: wat is EEAT? EEAT staat voor ‘experience, expertise, authoritativeness & trustworthiness’. Oftewel: ervaring, expertise, autoriteit en betrouwbaarheid. Dit zijn factoren die je met je website en je blogs wilt opbouwen. Dat kan op talloze manieren. Hieronder enkele opties.

  1. Zorg dat je een onderwerp kiest en dat je alle mogelijke subonderwerpen bespreekt in afzonderlijke blogs. Dit heb ik ook gedaan voor mijn vriendin haar bedrijf, All Ways Healthy, dat mensen helpt met hun darmgezondheid. Nu is het onderwerp ‘darmgezondheid’ heel breed, dus zijn we gestart met het subonderwerp ‘SIBO’, een aandoening waarbij mensen een overgroei hebben van bacteriën in hun dunne darm, wat kan leiden tot allerlei darmklachten. Vervolgens hebben we een lijst gemaakt met topics die we konden bespreken als het gaat om SIBO: de oorzaken van SIBO, de symptomen, de behandeling, supplementen, etc. Al die topics hebben we uitgewerkt in verschillende blogs. Inmiddels is All Ways Healthy de grootste autoriteit binnen Nederland als het gaat om SIBO, en staan we hoog in de zoekresultaten op de verschillende keywords gerelateerd aan SIBO. 
  2. Je bouwt ook autoriteit op door meer ‘backlinks’ te verzamelen. Dat zijn links op andere websites die leiden naar jouw website. Je kunt backlinks ‘verdienen’ doordat andere websites jou zo’n grote autoriteit vinden, dat ze naar jou verwijzen als expert. Je kunt ze ook kopen via verschillende backlinkplatforms zoals Backlink.nl, Hulc en Digital Rise. Zorg in dat geval wel dat je backlinks koopt van websites die relevant zijn voor jouw niche.
  3. Je kunt ook in je blogs en op je website aantonen dat je expert bent en ervaring hebt met de onderwerpen waarover je schrijft. Denk bijvoorbeeld aan het benoemen van je opleidingen, testimonials van klanten, je persoonlijke ervaringen, duidelijke manieren om mensen contact met je te laten opnemen, etc.

 
Naast EEAT zal er ontelbaar veel andere tips en tricks die je kunt toepassen om je SEO een boost te geven. Hierbij een overzicht:

  1. Doe zoekwoordonderzoek naar het thema waarover je schrijft. Dat kan met een tool als Ahrefs of Ubersuggest. Zoek naar trefwoorden met idealiter een hoog zoekvolume en een lage ‘moeilijkheid’. De moeilijkheid geeft aan hoe moeilijk (of makkelijk) het is om hoog in de zoekresultaten te kunnen komen.
  2. Zet de belangrijkste zoekwoorden in de (sub)kopjes, idealiter zo veel mogelijk vooraan. En verwerk ze in je tekst.
  3. Wees zo behulpzaam mogelijk in je blog. Wat willen de lezers die jouw blog gaan lezen? Welke antwoorden zoeken ze? Wat hebben ze nodig? Denk hierover na en schrijf je blog hieromheen.
  4. Gebruik eenvoudig taalgebruik. Veel mensen haken af als je vakjargon of andere moeilijke termen gebruikt.
  5. Maak een spinnenweb van je blogs: zorg dat je in je blogs ook naar je andere blogs verwijst, net als op Wikipedia. Dit wordt ‘internal linking’ genoemd. 

Nogmaals, ik zou hier nog lang over door kunnen praten, maar voor nu laat ik het even hierbij. Hopelijk heb je zo al een paar praktische handvatten om meteen aan de slag te gaan met het toepassen van SEO in blogs.

 

Hoe kun je geld verdienen met bloggen?

Met bloggen kun je absoluut geld verdienen. Hiervoor zijn verschillende manieren, namelijk:

  • Advertenties
  • Affiliate marketing
  • Gesponsorde content
  • Producten aanbieden
  • Lidmaatschappen
  • Donaties accepteren
  • Schrijven voor anderen

 

Geld verdienen met advertenties werkt als volgt. Je kunt instellen dat er op jouw website advertenties worden getoond. Wanneer bezoekers op een advertentie op jouw website klikken, verdien je geld. Daarnaast kan je ook geld krijgen op basis van het aantal keer dat de advertentie wordt bekeken. Dit geldt zelfs als er niet op wordt geklikt. Vaak wordt Google AdSense gebruikt om geld te verdienen met advertenties op een website of in blogs. Om je hiervoor aan te melden heb je een Google-account nodig. Daarna kun je je website toevoegen, advertenties selecteren en kun jij geld verdienen met advertenties op jouw blog. 

Affiliate marketing is een andere manier om geld te verdienen met bloggen. Dit houdt in dat je producten of diensten van andere bedrijven promoot. Je deelt dan een gepersonaliseerde link in je blog zodat er kan worden achterhaald dat bepaalde aankopen zijn gedaan doordat iemand op jouw link heeft geklikt. Als er een aankoop wordt gedaan via jouw link, dan krijg je een commissie.

Je kunt trouwens ook affiliate worden van Unschooled. Bekijk deze pagina voor meer informatie en 5 praktische tips om meer geld te verdienen als affiliate.

 

Geld verdienen met bloggen kan ook door gesponsorde content in je blog te verwerken. Je kunt met bedrijven samenwerken wanneer je een blog schrijft. Jij promoot iets in ruil voor een betaling. Belangrijk is wel om eerlijk te zijn tegenover je lezers dat je op deze manier geld verdient.

Producten aanbieden in je blog, zowel fysieke als digitale producten, kunnen leiden tot extra inkomsten. Je kunt bijvoorbeeld e-boeken of cursussen aanbieden aan je lezers. Daarnaast kun je ook fysieke producten aanbieden zoals eigengemaakte producten of een boek dat je hebt geschreven. Dit zijn enkele voorbeelden, maar er zijn nog veel meer producten die je zou kunnen verkopen.

Wanneer je een blog schrijft, zou je ook lidmaatschappen aan kunnen bieden. Je kunt dan exclusieve content aan betalende abonnees bieden en zo geld verdienen met je blog. Tegenwoordig is dit niet een van de meest efficiënte manieren om geld te verdienen met bloggen, dus ik zou hier persoonlijk niet mee beginnen als eerste manier van betaald bloggen.

Een andere manier is om donaties te accepteren. Wanneer mensen jouw blog erg graag lezen, kunnen zij bereid zijn om een donatie te geven zodat jij blijft doorgaan met bloggen.

Tenslotte kun je een blog schrijven voor geld. Je kunt voor bedrijven werken door blogs voor hen te schrijven. Daarnaast zijn er verschillende platforms waarop je jezelf kunt aanbieden als blogschrijver, zoals we hierboven ook al hebben aangegeven: Fiverr, Upwork en Textbroker.

De populairste blog platforms

Een blogplatform is een online dienst of software waarmee je blogs kunt maken en beheren. Het biedt tools om content te plaatsen en helpt bij het organiseren en presenteren van deze content op een website. Er zijn heel veel verschillende blog platforms. 

 
Dit zijn 10 populaire blog platforms, met wat extra informatie over de eerste 3 platforms: 

  • Wordpress: dit is het meest populaire blog platform. Je kunt vrij eenvoudig een blogwebsite maken met Wordpress door gebruik te maken van de beschikbare templates. Daarnaast zijn er talloze plugins die je kunt installeren om je website te optimaliseren. En er zijn ontelbare YouTube-video’s en artikels over gemaakt, waardoor je snel een antwoord kunt vinden op je vragen over Wordpress.
  • Wix: ook dit is een populair blog platform. Ik heb hier persoonlijk wel eens een website mee gemaakt, maar vond het wat minder fijn werken dan Wordpress. Maar alsnog een platform dat door heel veel mensen wordt gebruikt.
  • Kajabi: dit is een heel erg fijn platform voor ondernemers die op zoek zijn naar één platform voor alles: een website bouwen, een blog hosten, contactbeheer, e-mails uitsturen in batches, cursussen aanbieden, een community bouwen, betalingen ontvangen, en ga zo maar verder. Ik heb alles van Unschooled op Kajabi staan, na veel onderzoek gedaan te hebben naar concurrenten. Mocht je een gratis trialperiode willen starten, dan kan dat hier. Dit is overigens wel een affiliatelink, dus als je de overstap maakt naar een betaald abonnement, dan krijg ik daar een commissie voor. Kost jou niks extra’s, maar daarmee help je mij wel een handje :) 
  • Substack
  • Medium
  • Gator
  • Tumblr
  • blogger.com
  • Squarespace
  • Weebly
  • Webnode


Welk platform je kiest, hangt af van jouw behoeftes en voorkeuren. Doe gerust even onderzoek naar de verschillende platforms, zoals de functies en de kosten. Dan kun je een weloverwogen beslissing maken :) 

 

Populaire blogs: 14 categorieën

Je kunt over van alles een blog schrijven. Toch zijn er enkele categorieën populairder dan andere.

  • Reisblogs zijn erg populair. In deze blogs delen de schrijvers hun reisverhalen, tips of aanraders voor bestemmingen. Lezers kunnen inspiratie uit deze blogs halen voor hun eigen reizen. 
  • Fitness blogs zijn ook populair. In een fitness blog kunnen workouts en gezondheidstips worden gedeeld. Dit kan als motivatie werken voor de lezers om te gaan sporten en kan daarnaast nuttige informatie leveren voor als zij gaan sporten.
  • Geld blogs is een derde populaire categorie. In deze blogs worden manieren gegeven om geld te verdienen, geld te besparen of slim om te gaan met je geld. 
  • Sportblogs worden gebruikt om lezers op de hoogte te houden van evenementen, teams en atleten. In deze blogs wordt informatie hierover gedeeld, analyses gegeven en meningen over de sport. 
  • Recepten blogs vallen bij veel mensen ook in de smaak. In deze blogs worden recepten en kooktips gedeeld. Deze zijn erg populair onder iedereen die van koken houdt of even geen inspiratie meer heeft wanneer hij/zij moet koken. 
  • Er zijn veel autoliefhebbers, wat autoblogs populair maakt. In deze blogs wordt van alles over auto’s gedeeld zoals nieuwe modellen, technologie, rijervaringen en de voor- en nadelen van bepaalde auto’s. En Formule 1 is hier natuurlijk ook een populaire subcategorie in geworden vanwege de populariteit van Max Verstappen.
  • Blogs over mode en beauty trekken veel lezers. Wat actueel in de mode is of wat nieuwe ‘beautyhacks’ zijn, wordt bijvoorbeeld in deze blogs gedeeld.

 

Nog enkele andere populaire categorieën zijn:

  • Gezondheid
  • Wellness
  • Interieur
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Technologie
  • Ouderschap en opvoeding
  • Films en series

 

Belangrijk is om te schrijven over iets waar jij veel over weet en waar jouw passie ligt. Als je consistent schrijft en actueel blijft en de andere tips uit dit blog toepast, zal dit lezers aantrekken.

Daarnaast kun je ook rekening houden met wat de categorie je kan opleveren. Het is over het algemeen zo dat als je bijvoorbeeld advertenties toestaat op je website, je meer verdient met financiële advertenties dan advertenties over beautyproducten. 

 

Blogs op YouTube plaatsen: een slimme hack

Blogs op YouTube plaatsen is een slimme hack om meer lezers aan te trekken en meer verkeer naar je website te brengen. Hiervoor kun je de zogenaamde repurposing strategie gebruiken. Dit betekent dat je een blog maakt en dit blog als script gebruikt voor YouTube. Op deze manier kun je jouw blogs meer verspreiden en zo krijg je meer verkeer naar je blog.

Het plaatsen van je blogs op YouTube heeft als voordeel dat je een groter bereik creëert. YouTube heeft namelijk enorm veel gebruikers en door verschillende platforms te gebruiken kun je meer mensen aantrekken. Vergeet niet dat YouTube deel uitmaakt van Google. Als je YouTube-video’s maakt met goede SEO, dan kunnen je video’s ook in Google verschijnen wanneer mensen zoeken naar een bepaalde zoekterm. Als vervolgens zowel je blog over die zoekterm, als je YouTube-video over dezelfde zoekterm in Google verschijnen, ben je dus veel zichtbaarder in de zoekresultaten en is de kans groter dat mensen naar jouw website toe gaan. Een bijkomend voordeel is dat als je YouTube-video’s maakt, je de content op een persoonlijkere manier kunt presenteren. Geschreven content straalt vaak niet heel veel persoonlijkheid uit, maar als je zelf in een video aanwezig bent, dan leert de kijker jou (en eventueel je bedrijf) veel beter kennen, waardoor ze eerder geneigd zullen zijn om naar jouw website te gaan en, als je fysieke of digitale producten aanbiedt, bij jou te kopen.

Daarnaast kan een deel van je volgers de voorkeur geven aan het kijken van een video in plaats van het lezen van een blog. En een laatste voordeel is dat je op YouTube ook geld kunt verdienen met advertenties en sponsors, net zoals bij je blog. Door blogs op YouTube te plaatsen heb je dus nog een manier om geld te verdienen online. 

 

Geld verdienen op andere manieren: praktische tips en tools

Mocht je naast het geld verdienen met bloggen ook op andere manieren geld willen verdienen, dan staan er op Unschooled meerdere videoseries voor je klaar:

 

Als je interesse hebt, dan kun je je hier aanmelden.

En mocht je nog vragen hebben over deze blog (of Unschooled), stuur me gerust een bericht.

Heel veel succes met je blogavontuur!

Geschreven door Wiebe Koehoorn,
oprichter van Unschooled

Ervaringsdeskundige op het gebied van financiële gezondheid. Geld verdiend met een online vertaalbureau (AlphaLingua), 2 YouTube-kanalen (onder de naam Nesami), online cursussen, affiliate marketing, beleggen en traden in aandelen en crypto, community building en SEO/blogs (voor All Ways Healthy).

Een  
gezond leven
voor minder dan
 1,- per dag.

_

Het lidmaatschap dat je, naast een gezonder lichaam en meer mentale rust, juist geld oplevert.

Goedkoper dan je dagelijkse Starbucks-koffie, je fitnessabonnement of je wekelijks Thuisbezorgd-avondje.

Elke maand extra levenslessen, regelmatige online en offline meet-ups, en altijd en overal toegang tot onze community met gelijkgestemden.

Maandelijks lidmaatschap

€ 19,95/maand

  • Direct toepasbare levenslessen
  • Bewezen vakexperts met praktijkervaring
  • Online en offline community met gelijkgestemden
  • Elke maand extra content
  • Maandelijks opzegbaar
  • BONUS #1:
    live webinars met vakexperts
  • BONUS #2
    Cashback Challenge
Probeer 7 dagen voor € 1,-

Jaarlijks lidmaatschap

€ 11,95/maand

  • Direct toepasbare levenslessen
  • Bewezen vakexperts met praktijkervaring
  • Online en offline community met gelijkgestemden
  • Elke maand extra content
  • BONUS #1:
    live webinars met vakexperts
  • BONUS #2
    Cashback Challenge
  • 40% korting
    vs maandelijks lidmaatschap
Probeer 7 dagen voor € 1,-