Word gratis lid van Unschooled

Voor een
 
gezond leven

NLP training online: 6 praktische tips en strategieën

cursus nlp Aug 23, 2024
NLP training online

Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet effectief communiceert? Dat ondanks je beste inspanningen, je boodschap gewoon niet overkomt zoals je had gehoopt? Je bent niet alleen. Goede communicatie is een kunst, en gelukkig een kunst die je kunt leren.

Met een online NLP-training kun je de geheimen van effectieve communicatie ontrafelen, waarbij je leert hoe jouw woorden meer impact kunnen hebben.

Unschooled biedt een online NLP-cursus die precies hierop inspeelt. Deze cursus, geleid door ervaren vakexperts, biedt praktische tips en strategieën om jouw communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu beter wilt communiceren in je persoonlijke relaties of effectiever wilt zijn in je werk, deze training heeft de antwoorden.

 

Samenvatting

  • Online NLP-cursus helpt je beter te luisteren en duidelijker te communiceren. 
  • Je kunt NLP-technieken gebruiken om conversaties waardevoller te maken.
  • De NLP-cursus leert je effectieve communicatietechnieken, emotiemanagement en zelfinzicht
  • Door NLP-training ontwikkel je vaardigheden voor het oplossen van conflicten en het verminderen van stress in gesprekken. 

 

De voordelen van NLP bij communicatie

Tijdens de cursus leer je makkelijker en effectiever te communiceren. Het leert je hoe je beter kunt luisteren en jezelf duidelijker kunt uitdrukken. Met deze kennis begrijp je anderen beter en verbeter je jouw interacties en zorg je voor betere relaties, zowel thuis als op het werk.

Met technieken uit de NLP leer je niet alleen hoe je conflicten oplost, maar ook hoe je stress in gesprekken vermindert. Je leert ook hoe belangrijk het is om emoties van anderen te herkennen en hierop in te spelen. Zo wordt elke conversatie waardevoller en kom je samen sneller tot de kern.

 

Praktische tips voor effectieve communicatie via NLP

Tijdens de cursus leer je technieken voor het effectief communiceren op het werk en in jouw persoonlijk leven. Hieronder alvast een paar praktische tips die je meteen al kunt gaan toepassen:

  1. Luister actief en spiegel de lichaamstaal van de ander. Dit bevordert een betere verbinding en begrip.
  2. Stel open vragen om dieper op onderwerpen in te gaan. Dit moedigt meer gedetailleerde antwoorden aan.
  3. Gebruik positieve bekrachtiging wanneer iemand iets deelt. Dit bouwt vertrouwen op en moedigt verdere openheid aan.
  4. Let op onuitgesproken signalen zoals gezichtsuitdrukkingen en gebaren. Non-verbaal gedrag kan veel zeggen over wat iemand echt voelt of denkt.
  5. Toon empathie door je in te leven in de situatie van de ander; dit toont aan dat je echt luistert en geeft om wat ze zeggen.
  6. Herformuleer wat de ander heeft gezegd om ervoor te zorgen dat je hun punten goed hebt begrepen, waardoor miscommunicatie wordt verminderd.

Door deze NLP-technieken toe te passen, kunnen we elke dag beter communiceren. Verder leer je hoe je beter kunt inspelen op de behoeften en emoties van anderen, wat essentieel is voor een succesvolle interactie in zowel persoonlijke als professionele relaties.

 

Kerncomponenten van de online NLP-training

Tijdens de training leer je de kerncomponenten van NLP, waarmee je krachtige NLP-herkadertechnieken kunt ontwikkelen die je direct in verschillende situaties kunt toepassen. Daarnaast ontdek je hoe je vaardigheden voor emotiemanagement en zelfinzicht kunt versterken, wat je persoonlijke leiderschap naar een hoger niveau tilt. 

 

Communicatietechnieken

Communicatietechnieken zijn essentieel voor effectieve communicatie. Ze helpen bij het opbouwen van sterke relaties en het overbrengen van boodschappen op een duidelijke manier. Door gebruik te maken van NLP-technieken, kun je leren hoe je verbale en non-verbale signalen kunt herkennen en gebruiken om beter te begrijpen wat anderen bedoelen.

De NLP-cursus biedt concrete instructies en oefeningen om deze communicatietechnieken effectief te leren toepassen in de praktijk. In de online NLP-training ontdek je concrete communicatietechnieken die direct toepasbaar zijn in verschillende situaties. 

 

Emotiemanagement

Emotiemanagement speelt een cruciale rol in NLP. Het helpt mensen om hun emoties effectief te begrijpen en te beheersen in verschillende situaties.

Emotiemanagement is een praktische vaardigheid die iedereen kan leren en toepassen in hun dagelijkse leven.

 

Zelfinzicht en persoonlijk leiderschap

De NLP-training op Unschooled richt zich sterk op het ontwikkelen van zelfinzicht en leiderschapsvaardigheden. Het benadrukt het belang van deze kerncomponenten voor persoonlijke groei, waarbij de deelnemers worden gestimuleerd om deze vaardigheden te ontwikkelen.

De focus ligt op het versterken van zelfinzicht en leiderschap in de doelgroep, waardoor ze voorbereid worden op het echte leven.

 

Effectief leren overtuigen door een online NLP training te volgen voor slechts 1 euro?

Op Unschooled vind je een (bijna gratis) online NLP-training waarin je 25 eenvoudige herkadertechnieken krijgt die je kunt toepassen om effectief en overtuigend te communiceren.

Daarnaast ontdek je hoe je inzicht krijgt in je eigen gedachten en gedrag, zodat je negatieve patronen kunt herkennen en transformeren. De technieken kun je toepassen om anderen te overtuigen en mee te krijgen, maar ook om jezelf te verdedigen, wat heel erg van pas komt in zowel je dagelijks leven als op je werk.  

Deze cursus wordt gegeven door Rubin Alaie van Het NLP College, een van de grootste NLP-experts van Nederland. Zijn werk wordt onder andere gebruikt door verschillende GGD's, hogescholen, instituten en NLP-opleidingen. Rubin is auteur van 20.000+ verkochte boeken en trainingen over NLP, marketing en geluk.

Geschreven door Wiebe Koehoorn,
oprichter van Unschooled

Ervaringsdeskundige op het gebied van financiële gezondheid. Geld verdiend met een online vertaalbureau (AlphaLingua), 2 YouTube-kanalen (onder de naam Nesami), online cursussen, affiliate marketing, beleggen en traden in aandelen en crypto, community building en SEO/blogs (voor All Ways Healthy).

Een  
gezond leven
voor minder dan
 1,- per dag.

_

Het lidmaatschap dat je, naast een gezonder lichaam en meer mentale rust, juist geld oplevert.

Goedkoper dan je dagelijkse Starbucks-koffie, je fitnessabonnement of je wekelijks Thuisbezorgd-avondje.

Elke maand extra levenslessen, regelmatige online en offline meet-ups, en altijd en overal toegang tot onze community met gelijkgestemden.

Maandelijks lidmaatschap

€ 19,95/maand

  • Direct toepasbare levenslessen
  • Bewezen vakexperts met praktijkervaring
  • Online en offline community met gelijkgestemden
  • Elke maand extra content
  • Maandelijks opzegbaar
  • BONUS #1:
    live webinars met vakexperts
  • BONUS #2
    Cashback Challenge
Probeer 7 dagen voor € 1,-

Jaarlijks lidmaatschap

€ 11,95/maand

  • Direct toepasbare levenslessen
  • Bewezen vakexperts met praktijkervaring
  • Online en offline community met gelijkgestemden
  • Elke maand extra content
  • BONUS #1:
    live webinars met vakexperts
  • BONUS #2
    Cashback Challenge
  • 40% korting
    vs maandelijks lidmaatschap
Probeer 7 dagen voor € 1,-