Ontdek de beste versie van jezelf

Ontdek de beste
 
versie van jezelf

Puppy cursus in de buurt: 191 populaire cursussen in Nederland

cursus hondentraining Oct 22, 2024
Puppy cursus in de buurt

Een puppy cursus is een training waarbij je leert hoe je je hond bepaald gedrag kunt aanleren. Vanuit het perspectief van de hond betekent dit dat de hond bepaald gedrag vertoont nadat hij een commando heeft ontvangen of bepaalde handelingen/gedragingen ziet.

Of je nu al een hond hebt of overweegt om een hond te nemen, het trainen van je hond is belangrijk om latere gedragsproblemen te voorkomen (of ze te corrigeren als jouw hond nu al dat soort problemen vertoont). Het kan namelijk heel vervelend en frustrerend zijn als je hond niet naar je luistert, gewoon zijn eigen ding doet, overal achteraan rent of wegloopt. 

Hoe fijn zou het dan zijn om te leren hoe je het beste je hond bepaald gedrag kunt aanleren? In dit artikel vind je een uitgebreid overzicht van allerlei puppy cursussen in Nederland.

(PS: ben je op zoek naar een bijna gratis online puppy cursus gegeven door vakexpert Jill van Tiggelen? Klik hier dan voor meer informatie.)

 

Puppy cursus Alkmaar

In Alkmaar zijn er veel opties voor puppy cursussen. Dit zijn 3 populaire cursussen:

  1. Bij Hondenschool Elisa kun je terecht voor verschillende cursussen, waaronder een puppy cursus. Deze hondenschool heeft 51 reviews op Google met een gemiddelde score van 4,4. Hondentrainer Helga Johansen is al meer dan 25 jaar actief. Lees hier meer over deze puppy cursus.
  2. Hondenschool LeerSamen heeft 74 reviews op Google van een 4,9. Ze bieden zowel online als offline cursussen aan. Ze hebben al meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 2500 honden getraind. Hier vind je meer informatie.
  3. Ook Hondenschool Maryvo is populair met 39 reviews van een 4,9 gemiddeld. Ze hebben geen website, maar wel een Facebookpagina. Hier lees je meer.

 

Puppy cursus Almelo

In Almelo is er ruime keuze als het gaat om puppycursussen. Hier zijn 3 populaire opties:

  1. Hondensportvereniging Almelo is een hondenschool die zich richt op het trainen van honden van alle rassen en leeftijden. Met een gemiddelde Google-beoordeling score van 4,4 uit 26 reviews laat de school zien dat ze gewaardeerd worden door hun klanten. Klik hier voor aanvullende informatie.
  2. Skipper Hondentraining en Advies is een hondenschool die zich richt op het bieden van persoonlijke en professionele begeleiding voor zowel honden als hun eigenaren. Met een gemiddelde Google-beoordeling score van 5 uit 17 blijkt dat veel klanten tevreden zijn over hun diensten. Bekijk hier voor meer informatie.
  3. Hond in Huis is een hondenschool die zich richt op het versterken van de band tussen hond en eigenaar door middel van positieve trainingsmethoden. Met een gemiddelde Google-beoordeling score van 5 uit 20, laat Hond in Huis zien dat klanten tevreden zijn met de kwaliteit van hun diensten. Ontdek hier meer informatie.

 

Puppy cursus Almere

In Almere kun je kiezen uit diverse puppy cursussen. Dit zijn 3 veelgekozen cursussen:

  1. Hondenschool Fenna biedt professionele hondentrainingen met een gemiddelde score van 5 uit 35 Google-beoordelingen. Klanten waarderen de persoonlijke aandacht en effectieve trainingsmethoden. Wil je weten wat anderen zeggen of zelf ervaren hoe Fenna werkt? Hier lees je meer.
  2. Hondenschool Jij & Ik Almere heeft een gemiddelde score van 5 uit 24 Google-beoordelingen. Klanten zijn zeer tevreden over de deskundige begeleiding en vriendelijke aanpak. Meer weten over de hondentrainingen? Hier vind je meer informatie.
  3. Quiebus Hondenschool - De Paradijshoeve biedt professionele hondentraining en gedragstherapie met een persoonlijke aanpak. Met een Google-beoordeling score van 4,8 uit 35 beoordelingen, zijn klanten zeer tevreden over de lessen en resultaten. Meer details vind je hier.

 

Puppy cursus Amersfoort

In Amersfoort kun je kiezen uit tal van puppy cursussen. Dit zijn 3 geliefde opties:

  1. G & G 't Haartje biedt deskundige hondentrainingen, gericht op gehoorzaamheid en plezier voor hond en baas. Met een Google-beoordeling score van 4,4 uit 31 reviews waarderen klanten de ervaren trainers en effectieve lessen. Klik hier voor aanvullende informatie.
  2. Stichting Hondenschool Teamspirit Amersfoort biedt professionele trainingen ter promotie van samenwerking tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,4 uit 7 beoordelingen waarderen klanten de effectieve lessen en vriendelijke sfeer. Hier lees je meer
  3. Hondensportvereniging Amersfoort biedt sportieve en uitdagende trainingen voor honden en hun baasjes. Met een Google-beoordeling score van 4,5 uit 33 beoordelingen waarderen klanten de enthousiaste instructeurs en de gezellige sfeer. Hier tref je meer details aan.

 

Puppy cursus Amsterdam

In Amsterdam zijn er veel mogelijkheden voor puppycursussen. Hier zijn 3 veel gevolgde cursussen:

  1. Hondenschool Omnia biedt professionele hondentrainingen met persoonlijke aandacht en effectieve methoden. Met een indrukwekkende Google-beoordeling score van 4,9 uit 234 beoordelingen zijn klanten lovend over de kwaliteit van de lessen en de betrokkenheid van de trainers. Voor meer informatie, lees hier.
  2. Hondenschool 'De Gabber' biedt deskundige hondentrainingen gericht op gehoorzaamheid en een sterke band tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,7 uit 181 beoordelingen, zijn klanten zeer tevreden over de vriendelijke aanpak en de behaalde resultaten. Hier tref je meer details aan.
  3. Hondenschool Loebas Amsterdam-Noord biedt professionele trainingen voor een gehoorzame en gelukkige hond. Met een Google-beoordeling score van 4,8 uit 67 beoordelingen waarderen klanten de persoonlijke aandacht en effectieve lesmethoden. Raadpleeg hier voor meer informatie.

 

Puppy cursus Amstelveen

In Amstelveen is er ruime keuze als het gaat om puppycursussen. Hier zijn 3 populaire opties:

  1. DogTalk Amstelveen biedt hoogwaardige hondentrainingen met een persoonlijke benadering. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 4 beoordelingen, zijn klanten enthousiast over de deskundige begeleiding en de behaalde resultaten. Bekijk hier voor meer informatie.
  2. Van Stal biedt deskundige hondentrainingen en gedragsbegeleiding voor honden, ongeacht hun leeftijd. Met een Google-beoordeling score van 4,8 uit 153 beoordelingen zijn klanten lovend over de professionele aanpak en de positieve resultaten. Hier lees je meer.
  3. CanisBegeleiding biedt privélessen en individuele uitlaat/trainingswandelingen. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 15 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de effectieve aanpak en de professionele ondersteuning. Hier vind je meer informatie.

 

Puppy cursus Apeldoorn

In Apeldoorn heb je veel keus als het gaat om een puppy cursus. Hier zijn 3 goed beoordeelde cursussen:

  1. Trainingsschool AW Apeldoorn biedt hoogwaardige hondentrainingen volgens de Anniek Winters Methode. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 35 beoordelingen waarderen klanten de deskundige begeleiding en positieve resultaten. Hier vind je meer informatie.
  2. DoggyCare - Apeldoorn biedt persoonlijke hondentraining en verzorging op maat. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 20 beoordelingen zijn klanten lovend over de professionele service en de vriendelijke aanpak. Hier lees je meer.
  3. Hondencentrum Kynolux biedt deskundige hondentrainingen, afgestemd op de unieke behoeften van elke hond. Met een Google-beoordeling score van 4,6 uit 16 beoordelingen zijn klanten tevreden over de professionele begeleiding en de behaalde resultaten. Meer details vind je hier.  

 

Puppy cursus Arnhem

In Arnhem heb je best wel keus als het gaat om een puppy cursus. Hier zijn 3 goed beoordeelde cursussen:

  1. Kynologenclub Arnhem en omstreken biedt gevarieerde hondentrainingen en cursussen voor baasjes en honden van alle niveaus. Met een Google-beoordeling score van 4,5 uit 175 beoordelingen zijn klanten tevreden over de ervaren trainers en de gezellige sfeer. Raadpleeg hier voor meer informatie
  2. Pashu Training biedt hoogwaardige hondentrainingen op maat. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 76 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en uitstekende resultaten. Vind hier alle informatie die je zoekt. 
  3. D.A.V.G. (Dressuur en Africhtings Vereniging Gelderland) biedt deskundige hondentrainingen met aandacht voor discipline en samenwerking. Met een Google-beoordeling score van 4,8 uit 27 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de professionele aanpak en de fijne sfeer. Raadpleeg hier voor meer informatie.

 

Puppy cursus Assen

In Assen kun je kiezen uit twee goede puppy cursussen:

  1. De Honderneming biedt professionele hondentraining en gedragstherapie met een persoonlijke benadering. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 31 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en de behaalde resultaten. Hier lees je meer.
  2. Kynologenclub Assen biedt diverse hondentrainingen voor baasjes die hun hond beter willen begrijpen en begeleiden. Met een Google-beoordeling score van 4,2 uit 6 beoordelingen waarderen klanten de ervaren trainers en prettige sfeer. Bekijk hier voor meer informatie

 

Puppy cursus Barneveld

Voor Barneveld hebben we geen puppy cursussen met veel Google-beoordelingen of hoge trust scores kunnen achterhalen. Wel kunnen we je verwijzen naar dichtstbijzijnde cursussen, zie de kopjes Puppy cursus Ermelo en Puppy Cursus Amersfoort.

 

Puppy cursus Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom hebben we niet veel opties kunnen achterhalen van bedrijven met vele beoordelingen of hoge trustscore. Hieronder de aanbevolen cursus en suggestie voor cursussen dicht bij de gemeente:

  1. Kynologenclub Scheldezoom biedt gevarieerde hondentrainingen voor baasjes en honden van alle niveaus. Met een Google-beoordeling score van 4,7 uit 54 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de ervaren trainers en de prettige sfeer. Hier lees je meer
  2. Dichtstbijzijnde cursussen kun je vinden onder het kopje Puppy cursus Roosendaal.

 

Puppy cursus Boxmeer

In Bergen op Zoom hebben we niet veel opties kunnen achterhalen van bedrijven met vele beoordelingen of hoge trustscore. Hieronder zijn 2 aanbevolen cursussen uit de gemeente:

  1. HSVE - Hond en Sport Van Elteren biedt hoogwaardige hondentrainingen en sportieve activiteiten voor honden en hun baasjes. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 16 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en behaalde resultaten. Hier vind je meer informatie.
  2. Hondenschool HBSV Boxmeer biedt hoogwaardige hondentrainingen voor honden en hun baasjes. Met een Google-beoordeling score van 4,6 uit 18 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de begeleiding. Hier vind je meer informatie.

 

Puppy cursus Breda

Hier zijn 3 goed beoordeelde cursussen uit gemeente Breda:

  1. Puppystar biedt deskundige puppytrainingen voor een goede start en sterke band tussen pup en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 7 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke aandacht en effectieve lessen. Hier lees je meer.
  2. Kelsey's Hondencentrum biedt professionele uitlaatservices en gedragsbegeleiding, afgestemd op de behoeften van elke hond. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 36 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en uitstekende resultaten. Hier tref je meer details aan.
  3. Hond & Gedrag biedt deskundige hondentraining en gedragstherapie op maat. Met een Google-beoordeling score van 4,7 uit 31 beoordelingen waarderen klanten de persoonlijke begeleiding en professionele aanpak. Ontdek hier meer informatie

 

Puppy cursus Deventer

In Deventer heb je keuze voor twee goed gescoorde cursussen:

  1. Leren kan anders biedt moderne hondentrainingen en gedragsbegeleiding, met focus op positieve en effectieve methodes. Met een Google-beoordeling score van 4,8 uit 32 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke aandacht en de behaalde resultaten. Hier vind je meer informatie.
  2. Hondenschool KC Deventer biedt diverse trainingen voor honden van alle leeftijden en niveaus. Met een Google-beoordeling score van 4,5 uit 44 beoordelingen waarderen klanten de ervaren trainers en de prettige lesomgeving. Hier lees je meer

 

Puppy cursus Delft

Hier zijn 2 goed beoordeelde cursussen uit Delft:

  1.  Kynologenclub Delft en Omstreken biedt hondentrainingen voor alle rassen en leeftijden, met een focus op samenwerking tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,5 uit 157 beoordelingen zijn klanten tevreden over de professionele begeleiding en fijne sfeer. Hier vind je meer informatie.
  2. EduCanem biedt professionele hondentraining en speuren met een persoonlijke benadering. Zij bieden naast hun fysieke diensten ook online begeleiding aan. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 14 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en de behaalde resultaten. Bekijk hier voor meer informatie

 

Puppy cursus Den Bosch

In Den Bosch en omgeving heb je volop keuze voor een puppy cursus. Hier zijn 3 veel gevolgde cursussen:

  1. Hondenschool Zoete Lieve biedt diverse hondentrainingen gericht op gehoorzaamheid en een sterke band tussen hond en baas. Met een Google-beoordeling score van 4,6 uit 46 beoordelingen waarderen klanten de ervaren trainers en de positieve sfeer. Hier lees je meer
  2. Hondenschool De Lijn biedt deskundige trainingen voor een gehoorzame en gelukkige hond. Zij bieden ook een online basiscursus aan naast hun fysieke trainingen. Met een Google-beoordeling score van 4,7 uit 92 beoordelingen zijn klanten tevreden over de persoonlijke aandacht en effectieve lesmethoden. Meer details vind je hier
  3. KC ‘s-Hertogenbosch biedt diverse hondentrainingen en activiteiten voor honden van alle leeftijden. Met een Google-beoordeling score van 4,8 uit 12 beoordelingen waarderen klanten de professionele begeleiding en gezellige sfeer. Ontdek hier meer informatie

 

Puppy cursus Den Haag

In Den Haag en omgeving zijn er veel opties voor een puppy cursus. Dit zijn 2 aanbevolen cursussen:

  1. Hondenschool 'Geordi' biedt diverse hondentrainingen gericht op gehoorzaamheid en gedrag. Met een Google-beoordeling score van 4,4 uit 79 beoordelingen zijn klanten tevreden over de ervaren trainers en de prettige lesomgeving. Hier tref je meer details aan.
  2. PUK Hondenservice biedt professionele hondenopvang en training met een persoonlijke aanpak. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 17 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de zorg en aandacht die hun honden ontvangen. Raadpleeg hier voor meer informatie.

 

Puppy cursus Dordrecht

Hier zijn 3 goed beoordeelde cursussen uit Dordrecht:

  1. Kynologenclub Dordrecht en Omstreken biedt een breed scala aan hondentrainingen voor honden van alle leeftijden. Met een Google-beoordeling score van 4,5 uit 84 beoordelingen waarderen klanten de ervaren instructeurs en de betrokkenheid bij de honden. Hier lees je meer
  2. Hondenopleiding "De Luikjes" biedt deskundige hondentrainingen en gedragsbegeleiding voor een sterke band tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,7 uit 21 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en de behaalde resultaten. Hier tref je meer details aan.  
  3. HondenCampus biedt professionele hondentrainingen en gedragsbegeleiding met een focus op positieve en effectieve methodes. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 30 beoordelingen zijn klanten lovend over de deskundige begeleiding en de behaalde resultaten. Hier vind je meer informatie

 

Puppy cursus Drenthe

In Drenthe kun je uit verschillende puppy cursussen kiezen. Hier zijn 3 aanraders:

  1. Dussboel Hondenschool biedt professionele hondentrainingen gericht op gehoorzaamheid en plezier. Met een Google-beoordeling score van 4,8 uit 64 beoordelingen zijn klanten lovend over de persoonlijke aandacht en effectieve lesmethoden. Hier lees je meer
  2. Linda's Hondenschool biedt persoonlijke en deskundige hondentrainingen voor gehoorzame en gelukkige honden. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 25 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de professionele begeleiding en behaalde resultaten. Voor meer informatie, lees hier.
  3. Hondenschool Midden Drenthe biedt deskundige trainingen voor een gehoorzame en gelukkige hond. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 13 beoordelingen waarderen klanten de professionele aanpak en de effectieve lessen. Bekijk hier voor meer informatie.  

 

Puppy cursus Dronten

Hier zijn 2 goed beoordeelde cursussen uit Dronten:

  1. Hondensportvereniging Dronten biedt een breed scala aan hondensporten en trainingen voor honden en hun baasjes. Met een Google-beoordeling score van 4,3 uit 66 beoordelingen waarderen klanten de enthousiaste trainers en de plezierige sfeer. Hier vind je meer informatie.
  2. De Loods hondentraining biedt deskundige en persoonlijke hondentrainingen voor een sterke band tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,7 uit 3 beoordelingen waarderen klanten de professionele aanpak en aandacht voor elke hond. Raadpleeg hier voor meer informatie

 

Puppy cursus Ede

In Ede en vooral in de omgeving heb je veel keus als het gaat om een puppy cursus. Hier zijn 2 goed beoordeelde cursussen:

  1. Hondenschool Be Brave heeft een Google-beoordeling score van 4,8 uit 23 beoordelingen. Ze bieden diverse hondentrainingen, zoals puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve bekrachtiging en het versterken van de band tussen hond en eigenaar. Hier lees je meer.
  2. Kynologenclub Neder-Veluwe heeft een Google-beoordeling score van 4,7 uit 14 beoordelingen. Ze bieden diverse hondentrainingen, zoals puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve bekrachtiging en het versterken van de band tussen hond en eigenaar. Ontdek hier meer informatie

 

Puppy cursus Eindhoven

In Eindhoven en omgeving zijn er veel opties voor een puppy cursus. Dit zijn 4 aanbevolen cursussen:

  1. Hondenclub Oud Woensel biedt gevarieerde hondentrainingen voor baasjes en honden van alle niveaus. Met een Google-beoordeling score van 4,6 uit 121 beoordelingen waarderen klanten de ervaren trainers en de gezellige sfeer tijdens de lessen. Bekijk hier voor meer informatie.
  2. E-hondenschool biedt online hondentrainingen met professionele begeleiding en praktische tips. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 11 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de gebruiksvriendelijke lessen en effectieve resultaten. Vind hier alle informatie die je zoekt
  3. Hondentraining & Gedragscentrum Eindhoven biedt deskundige hondentraining en gedragstherapie voor honden van alle leeftijden. Met een Google-beoordeling score van 4,6 uit 29 beoordelingen waarderen klanten de professionele begeleiding en de behaalde resultaten. Hier vind je meer informatie.
  4. Jill van Tiggelen zit met Raise your Dog ook in de buurt van Eindhoven. Zij heeft ook een online puppy cursus voor Unschooled gemaakt. Meer info daarover vind je hier. En meer informatie over haar eigen hondentraining vind je hier. Ze is 36 keer beoordeeld met een gemiddelde van een 4,9. 

 

Puppy cursus Elst

In Elst en omgeving zijn er veel opties voor een puppy cursus. Dit zijn 2 aanbevolen cursussen:

  1. Search and Rescue Dogs Overbetuwe biedt gespecialiseerde training voor reddingshonden, gericht op zoek- en reddingsacties. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 9 beoordelingen waarderen klanten de professionele begeleiding en de effectieve trainingsmethoden. Hier lees je meer
  2. Kynokracht, onder leiding van eigenaar Lotje Bos, biedt deskundige hondentraining en gedragstherapie. Lotje heeft een universitaire studie in Dierwetenschappen afgerond, bijna 20 jaar in de agrarische sector gewerkt en volgt momenteel een opleiding tot kynologisch gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie/Edupet. Hier lees je meer.

 

Puppy cursus Emmeloord

In Emmeloord en omgeving is er ruime keuze als het gaat om puppycursussen. Hier is een optie die we hebben kunnen achterhalen in Emmeloord en onze suggesties voor puppycursussen in de omgeving:

  1. KynoService Dé Hondenschool biedt professionele hondentrainingen met aandacht voor zowel hond als eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,8 uit 68 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en persoonlijke aanpak. Hier vind je meer informatie.
  2. Dichtstbijzijnde cursussen kun je vinden onder de kopjes Puppy cursus Dronten en Puppy cursus Zwolle.

  

Puppy cursus Emmen

In Emmen en omgeving zijn tal van puppy cursussen. Dit zijn 2 geliefde opties uit Emmen:

  1. Dogharmony biedt persoonlijke hondentrainingen en gedragsbegeleiding voor een harmonieuze relatie tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 29 beoordelingen zijn klanten lovend over de professionele en effectieve aanpak. Hier lees je meer
  2. De TOPhond biedt deskundige hondentrainingen en gedragsbegeleiding voor een blije en gehoorzame hond. Met een Google-beoordeling score van 4,7 uit 24 beoordelingen zijn klanten tevreden over de persoonlijke aanpak en de behaalde resultaten. Meer details vind je hier

 

Puppy cursus Enschede

In Enschede heb je veel keus als het gaat om een puppy cursus. Hier zijn 3 goed beoordeelde cursussen:

  1. Hondenschool Aai-pet biedt hoogwaardige hondentrainingen met een focus op positieve interactie tussen hond en eigenaar. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 77 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en effectieve lessen. Raadpleeg hier voor meer informatie
  2. Honderons Hondenschool Enschede biedt professionele hondentrainingen met aandacht voor zowel honden als hun baasjes. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 56 beoordelingen waarderen klanten de persoonlijke benadering en effectieve trainingsmethoden. Voor meer informatie, lees hier
  3. Doggybalance biedt deskundige hondentrainingen en gedragsbegeleiding met een focus op harmonie tussen hond en eigenaar. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 37 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de professionele aanpak en positieve resultaten. Hier lees je meer

 

Puppy cursus Ermelo

In Ermelo zijn er enkele opties voor een puppy cursus. Dit zijn 2 aanbevolen cursussen:

  1. Hondenschool Kim biedt professionele hondentrainingen en gedragsbegeleiding met een persoonlijke benadering. Met een indrukwekkende Google-beoordeling score van 4,9 uit 158 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en de resultaten. Klik hier voor aanvullende informatie
  2. Kynologenclub Noord-West Veluwe biedt diverse hondentrainingen voor honden van alle leeftijden en niveaus. Met een Google-beoordeling score van 4,5 uit 42 beoordelingen waarderen klanten de ervaren trainers en de fijne sfeer. Bekijk hier voor meer informatie

 

Mocht je liever een online hondencursus willen doen, dan vind je er eentje op Unschooled, gegeven door vakexpert Jill van Tiggelen. Klik op de knop hieronder voor meer informatie. 

 

Puppy cursus Friesland

In Friesland en omgeving vind je veel puppy cursussen. Hier zijn 2 populaire mogelijkheden:

  1. Hondenschool Ureterp jacqCAR-OLINE biedt professionele hondentrainingen met aandacht voor de unieke behoeften van elke hond. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 36 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en uitstekende resultaten. Hier tref je meer details aan.
  2. Hondentrainingscentrum Friesland biedt professionele hondentrainingen met persoonlijke aandacht voor zowel hond als eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 34 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en behaalde resultaten. Voor meer informatie, lees hier

 

Puppy cursus Geleen

Hier zijn 2 aanraders uit Geleen:

  1. Puppy Academie biedt deskundige puppytrainingen voor een goede start en sterke band tussen pup en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,8 uit 58 beoordelingen waarderen klanten de persoonlijke begeleiding en de positieve leeromgeving. Meer details vind je hier
  2. Kynologenclub Geleen en omstreken biedt diverse hondentrainingen voor honden van alle leeftijden en rassen. Met een Google-beoordeling score van 4,4 uit 36 beoordelingen waarderen klanten de ervaren trainers en de gezellige sfeer tijdens de lessen. Ontdek hier meer informatie

 

Puppy cursus Geldrop

In Geldrop en omgeving vind je veel puppy cursussen. Hier zijn 2 populaire mogelijkheden:

  1. Eengelukkigehond biedt professionele hondentrainingen en gedragstherapie, gericht op een sterke band tussen hond en eigenaar. Zij bieden fysieke en online cursussen aan. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 181 beoordelingen zijn klanten lovend over de persoonlijke aanpak en de uitstekende resultaten. Hier lees je meer.
  2. Kynologen Club "De Kempen" heeft een Google-beoordeling score van 4,6 uit 105 beoordelingen. Ze bieden een breed scala aan hondentrainingen, zoals puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve bekrachtiging en het versterken van de band tussen hond en eigenaar. Hier tref je meer details aan.

 

Puppy cursus Gouda

In Gouda en omgeving heb je volop keuze voor een puppy cursus. Hier zijn 3 veel gevolgde cursussen:

  1. Hondenschool D.O.G. biedt professionele hondentrainingen met een persoonlijke aanpak, gericht op gehoorzaamheid en een sterke band tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 43 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de effectieve lessen en deskundige begeleiding. Hier lees je meer
  2. Dog's Favourite biedt deskundige hondentrainingen en gedragsbegeleiding met een focus op een positieve band tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,7 uit 12 beoordelingen waarderen klanten de persoonlijke aandacht en professionele aanpak. Meer informatie vind je hier.
  3. HSV Zuid-Holland biedt hoogwaardige hondentrainingen met aandacht voor de unieke behoeften van elke hond. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 8 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de professionele begeleiding en de behaalde resultaten. Bekijk hier voor meer informatie

 

Puppy cursus Gorinchem

In Gorinchem en omgeving kun je kiezen uit diverse puppy cursussen. Dit zijn 2 veelgekozen cursussen:

  1. Kynologenclub Gorinchem en omstreken biedt hondentrainingen voor verschillende rassen en leeftijden, gericht op gehoorzaamheid en plezier. Met een Google-beoordeling score van 4,1 uit 43 beoordelingen waarderen klanten de ervaren trainers en de leerzame lessen. Hier vind je meer informatie
  2. DOG WALK Learn & Fun biedt persoonlijke hondentrainingen en leuke leeractiviteiten voor honden. Hiernaast zijn ze een honden uitlaatservice met wat extra's en zorgen ervoor dat jouw trouwe viervoeter veranderd in een gedisciplineerde hond. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 12 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de professionele aanpak en het plezier tijdens de lessen. Voor meer informatie, lees hier

 

Puppy cursus Groningen

In Groningen heb je volop keuze voor een puppy cursus. Hier zijn 3 veel gevolgde cursussen:

  1. Kim Knapper Hondentraining biedt deskundige en persoonlijke hondentrainingen, gericht op een sterke band tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 38 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de professionele begeleiding en de positieve resultaten. Ontdek hier meer informatie
  2. Hondenschool Stadspark Groningen biedt diverse hondentrainingen voor verschillende rassen en leeftijden, gericht op gehoorzaamheid en sociale vaardigheden. Met een Google-beoordeling score van 4,5 uit 42 beoordelingen waarderen klanten de ervaren trainers en de fijne sfeer tijdens de lessen. Vind hier alle informatie die je zoekt
  3. Active Dog Care biedt professionele hondentrainingen en gedragsbegeleiding, gericht op een actieve en gelukkige levensstijl voor honden. Met een Google-beoordeling score van 4,6 uit 59 beoordelingen zijn klanten tevreden over de deskundige begeleiding en de positieve leerervaring. Klik hier voor aanvullende informatie

 

Puppy cursus Haarlem

In Haarlem kun je uit verschillende puppy cursussen kiezen. Hier zijn 3 aanraders:

  1. KenChi Dierengedrag & Training biedt deskundige training en gedragsbegeleiding voor honden, met aandacht voor individuele behoeften. Met een Google-beoordeling score van 4,8 uit 21 beoordelingen waarderen klanten de persoonlijke aanpak en effectieve resultaten. Hier tref je meer details aan
  2. Kennemer Hondenschool biedt professionele hondentrainingen en gedragsbegeleiding met aandacht voor een sterke band tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 100 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en effectieve lessen. Meer details vind je hier
  3. Hondentraining Haarlem biedt hoogwaardige hondentrainingen, inclusief online cursussen, voor een flexibele leerervaring. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 9 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de professionele begeleiding en de resultaten. Raadpleeg hier voor meer informatie

 

Puppy cursus Harderwijk

In Harderwijk en omgeving zijn er veel opties voor een puppy cursus. Dit zijn 2 aanbevolen cursussen:

  1. GHSV Harderwijk e.o. biedt diverse hondentrainingen voor verschillende rassen en leeftijden, met een focus op gehoorzaamheid en plezier. Met een Google-beoordeling score van 4,5 uit 58 beoordelingen waarderen klanten de deskundige trainers en de positieve sfeer tijdens de lessen. Meer informatie vind je hier
  2. MyDogs Hondenschool, gevestigd in Harderwijk met een trainingsruimte in Putten, biedt hoogwaardige hondentrainingen met een persoonlijke aanpak. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 8 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en de behaalde resultaten. Bekijk hier voor meer informatie.

 

Puppy cursus Heerhugowaard

In Heerhugowaard vind je veel puppy cursussen. Hier zijn 3 populaire mogelijkheden:

  1. Hondenschool Hondencontrol biedt professionele hondentrainingen met een focus op gedragsbegeleiding en positieve interactie. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 5 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en de persoonlijke aanpak. Hier vind je meer informatie
  2. Kynologenclub West-Friesland biedt diverse hondentrainingen en activiteiten voor honden van alle leeftijden en rassen. Met een Google-beoordeling score van 4,5 uit 68 beoordelingen waarderen klanten de ervaren trainers en de gezellige sfeer tijdens de lessen. Ontdek hier meer informatie.
  3. De Kwispelende Thuisblijver biedt deskundige hondentrainingen met een focus op het creëren van een harmonieuze omgeving voor honden. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 4 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en effectieve begeleiding. Vind hier alle informatie die je zoekt

 

Puppy cursus Helmond

In Helmond kun je kiezen uit tal van puppy cursussen. Dit zijn 3 geliefde opties:

  1. Puppy Mentor Kingyla biedt deskundige puppytrainingen en betrouwbare uitlaatservices voor honden. Met een Google-beoordeling score van 4,6 uit 25 beoordelingen waarderen klanten de persoonlijke aandacht en de zorgvuldige begeleiding. Klik hier voor aanvullende informatie
  2. Funtastic Dog biedt hoogwaardige hondentrainingen op een omheind terrein gelegen op de Nuijeneind te Bakel. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 14 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de professionele begeleiding en de leuke, effectieve trainingen. Hier tref je meer details aan
  3. Sam's Coaching voor Mens en Hond biedt deskundige trainingen en begeleiding voor een sterke band tussen hond en eigenaar. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 48 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en effectieve resultaten. Meer details vind je hier.

 

Puppy cursus Hoofddorp

In Hoofddorp en omgeving heb je wel wat keus als het gaat om een puppy cursus. Hier zijn 2 goed beoordeelde cursussen:

  1. Hondentraining Hoofddorp biedt professionele trainingen voor honden van alle leeftijden, gericht op gehoorzaamheid en socialisatie. Met een Google-beoordeling score van 4,6 uit 25 beoordelingen waarderen klanten de deskundige begeleiding en de positieve sfeer tijdens de lessen. Raadpleeg hier voor meer informatie
  2. Speelsehond biedt enthousiaste en professionele hondentrainingen, gericht op het ontwikkelen van een sterke band tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,8 uit 4 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en de effectieve lessen. Meer informatie vind je hier

 

Puppy cursus Hoogeveen

Voor Hoogeveen hebben we 2 suggesties:

  1. KC Hoogeveen biedt diverse hondentrainingen en activiteiten voor honden van alle leeftijden, met een focus op sociale vaardigheden en gehoorzaamheid. Met een Google-beoordeling score van 4,6 uit 71 beoordelingen waarderen klanten de ervaren trainers en de fijne sfeer. Bekijk hier voor meer informatie.
  2. Hondenschool Elim biedt professionele hondentrainingen en gedragsbegeleiding met een focus op een sterke band tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,8 uit 22 beoordelingen waarderen klanten de persoonlijke aanpak en effectieve lessen. Hier vind je meer informatie.

 

Puppy cursus IJsselstein

In IJsselstein kun je kiezen uit diverse puppy cursussen. Dit zijn 3 veelgekozen cursussen:

  1. IDEFIX biedt deskundige hondentrainingen en gedragsbegeleiding, gericht op een sterke band tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 78 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de professionele aanpak en de behaalde resultaten. Voor meer informatie, lees hier.
  2. TAM Hondentraining biedt hoogwaardige hondentrainingen met een focus op een positieve band tussen hond en eigenaar. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 12 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en effectieve aanpak. Ontdek hier meer informatie.
  3. Cani-Connect Hondengedragscentrum biedt deskundige begeleiding en training gericht op gedragsverbetering en een sterke band tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 7 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en effectieve resultaten. Vind hier alle informatie die je zoekt.

 

Puppy cursus Kampen

In Kampen zijn er veel mogelijkheden voor een puppy cursus. Dit zijn 2 populaire keuzes:

  1. KynoFriends biedt professionele hondentrainingen en gedragsbegeleiding met een focus op een positieve relatie tussen hond en eigenaar. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 20 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en de behaalde resultaten. Klik hier voor aanvullende informatie.
  2. KynoKampen biedt deskundige hondentrainingen met een focus op positieve interactie en een sterke band tussen hond en eigenaar. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 4 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en de effectieve begeleiding. Hier tref je meer details aan.

 

Puppy cursus Landgraaf

In Landgraaf heb je volop keuze voor een puppy cursus. Hier zijn 3 veel gevolgde cursussen:

  1. Hondenschool Hond-en-Inzicht biedt diverse hondentrainingen en gedragsbegeleiding met een focus op het begrijpen van honden en hun gedrag. Zij hebben te Sittard, Maastricht en Roermond ook filialen. Met een Google-beoordeling score van 4,5 uit 44 beoordelingen waarderen klanten de deskundige begeleiding en de persoonlijke aandacht. Meer details vind je hier.
  2. Hondenschool Wilfried biedt professionele hondentrainingen met een focus op effectieve communicatie tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 12 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en persoonlijke aanpak. Raadpleeg hier voor meer informatie.
  3. Syrado Hondenschool biedt professionele hondentrainingen, inclusief online cursussen, voor een flexibele leerervaring. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 27 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en de effectieve lessen. Meer informatie vind je hier.

 

Puppy cursus Leeuwarden

In Leeuwarden kun je uit verschillende puppy cursussen kiezen. Hier zijn 3 aanraders:

  1. DoggyDoe biedt diverse hondentrainingen, inclusief online cursussen, voor een flexibele en toegankelijke leerervaring. Met een Google-beoordeling score van 4,8 uit 103 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de professionele begeleiding en de behaalde resultaten. Bekijk hier voor meer informatie.
  2. Hondensport Friesland biedt diverse hondensporttrainingen en activiteiten voor honden van alle rassen en leeftijden. Met een Google-beoordeling score van 4,5 uit 15 beoordelingen waarderen klanten de enthousiaste begeleiding en de gezellige sfeer. Hier vind je meer informatie.
  3. Dogs in Control biedt professionele hondentrainingen met een focus op gedragsbegeleiding en een sterke band tussen hond en eigenaar. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 22 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en de effectieve resultaten. Ontdek hier meer informatie.

 

Puppy cursus Leiden

In Leiden zijn er veel opties voor een puppy cursus. Dit zijn 2 aanbevolen cursussen:

  1. Hondenschool Honderwijs biedt trainingen voor jonge honden met aandacht voor socialisatie en basiscommando's. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 19 beoordelingen is er ruimte voor verbetering, maar klanten waarderen de intentie en opzet van de cursussen. Vind hier alle informatie die je zoekt.
  2. Kynologenvereniging "Rijnland" biedt trainingen en activiteiten voor honden, met een focus op socialisatie en gehoorzaamheid. Met een Google-beoordeling score van 3 uit 3 beoordelingen is er ruimte voor verbetering. Maar klanten waarderen de opzet van de vereniging, dit is te merken aan hun 756 Facebook volgers. Klik hier voor aanvullende informatie.

 

Puppy cursus Lelystad

In Lelystad heb je ruime keuze als je een puppy cursus zoekt. Dit zijn 2 bekende cursussen:

  1. Martin Gaus Hondenschool Lelystad biedt professionele hondentrainingen met een focus op socialisatie en gehoorzaamheid. Met een Google-beoordeling score van 4,5 uit 107 beoordelingen waarderen klanten de deskundige begeleiding en de positieve sfeer tijdens de lessen. Hier tref je meer details aan.
  2. Edupet biedt deskundige hondentrainingen en gedragsbegeleiding met een focus op het versterken van de band tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,7 uit 13 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en de effectieve lessen. Meer details vind je hier.

 

Puppy cursus Limburg

In Limburg vind je veel puppy cursussen. Hier zijn 2 populaire mogelijkheden:

  1. Hondenschool Limburg biedt diverse trainingen en cursussen voor honden van alle leeftijden, met een focus op gehoorzaamheid en socialisatie. Met een Google-beoordeling score van 4,5 uit 26 beoordelingen waarderen klanten de deskundige begeleiding en de vriendelijke sfeer. Raadpleeg hier voor meer informatie.
  2. Honden Centrum Limburg biedt een breed scala aan hondentrainingen en activiteiten, gericht op gehoorzaamheid en socialisatie. Met een Google-beoordeling score van 4,4 uit 26 beoordelingen waarderen klanten de deskundige begeleiding en de persoonlijke aandacht. Meer informatie vind je hier.

 

Puppy cursus Maarssen

In Maarssen en omgeving kun je kiezen uit tal van puppy cursussen. Voor Maarssen hebben we 1 optie kunnen vinden en verder geven we onze suggestie voor puppy cursussen in de omgeving:

  1. Hondenschool Blij & Gehoorzaam biedt diverse hondentrainingen met een focus op positieve bekrachtiging. Met een Google-beoordeling score van 4,4 uit 108 beoordelingen waarderen klanten de deskundige begeleiding en de vriendelijke sfeer. Bekijk hier voor meer informatie.
  2. Dichtstbijzijnde cursussen kun je vinden onder het kopje Puppy cursus IJsselstein en Puppy cursus Nieuwegein.

 

Puppy cursus Maastricht

In Maastricht heb je veel keus als het gaat om een puppy cursus. Hier zijn 3 goed beoordeelde cursussen:

  1. Braaf voor Honden biedt professionele hondentrainingen en gedragstherapie, met een focus op het versterken van de band tussen hond en eigenaar. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 43 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke en effectieve aanpak. Hier vind je meer informatie.
  2. Behendige Huishond Maastricht biedt hondentrainingen gericht op gehoorzaamheid en behendigheid, voor een betere samenwerking tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,4 uit 9 beoordelingen waarderen klanten de persoonlijke aanpak en de professionele begeleiding. Ontdek hier meer informatie.
  3. Agility Maastricht biedt gespecialiseerde training in hondensport, met een focus op behendigheid en teamwork tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 10 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de professionele begeleiding en de uitdagende trainingen.Vind hier alle informatie die je zoekt.

 

Puppy cursus Meppel

In Meppel en omgeving is er ruime keuze als het gaat om puppycursussen. Hier zijn 3 populaire opties:

  1. Alpha Hondenschool Meppel biedt professionele hondentrainingen gericht op gehoorzaamheid en socialisatie. Met een Google-beoordeling score van 4,6 uit 26 beoordelingen waarderen klanten de deskundige begeleiding en de prettige leeromgeving. Hier lees je meer.
  2. Dichtstbijzijnde cursussen kun je vinden onder de kopjes Puppy cursus Emmeloord, Puppy cursus Dronten en Puppy cursus Zwolle. Je vindt in dit artikel ook online opties.

 

Puppy cursus Nieuwegein

In Nieuwegein en omgeving kun je kiezen uit diverse puppy cursussen. Hieronder vind je informatie over de best scorende cursus verzorger en enkel suggesties in de omgeving:

  1. Kynologenvereniging Nieuwegein biedt diverse hondentrainingen en activiteiten, met een focus op gehoorzaamheid en plezier. Met een Google-beoordeling score van 4,6 uit 74 beoordelingen waarderen klanten de professionele begeleiding en de fijne sfeer tijdens de trainingen. Meer informatie vind je hier.
  2. Dichtstbijzijnde cursussen kun je vinden onder het kopje Puppy cursus IJsselstein. Je vindt in dit artikel ook online opties.

 

Puppy cursus Nijkerk

In Nijkerk zijn er veel mogelijkheden voor een puppy cursus. Dit zijn 3 populaire keuzes:

  1. Trainingsschool AW Hoevelaken biedt hoogwaardige hondentrainingen met een persoonlijke aanpak. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 10 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en behaalde resultaten. Bekijk hier voor meer informatie
  2. Hond-Kat.nl biedt deskundige trainingen en gedragsbegeleiding voor honden. Met een Google-beoordeling score van 4,6 uit 81 beoordelingen zijn klanten tevreden over de professionele aanpak en effectieve resultaten. Hier vind je meer informatie
  3. Hondenschool & Hondenopvang Doggyland biedt professionele hondentrainingen en hoogwaardige hondenopvang, met een focus op het welzijn van de hond. Met een Google-beoordeling score van 4,7 uit 13 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de zorgzame begeleiding en de uitstekende service. Ontdek hier meer informatie.

 

Puppy cursus Nijmegen

In Nijmegen heb je volop keuze voor een puppy cursus. Hier zijn 2 veel gevolgde cursussen:

  1. KC Nijmegen heeft een Google-beoordeling score van 4,6 uit 83 beoordelingen. Ze bieden diverse hondentrainingen, zoals puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, gericht op positieve bekrachtiging en het versterken van de relatie tussen hond en eigenaar. Klik hier voor aanvullende informatie.
  2. Dogs2School biedt professionele hondentrainingen met een focus op gehoorzaamheid en positief gedrag. Met een Google-beoordeling score van 4,6 uit 67 beoordelingen zijn klanten tevreden over de deskundige begeleiding en de positieve resultaten. Vind hier alle informatie die je zoekt
  3. Martin Gaus Hondenschool heeft in Nijmegen ook een filiaal. Deze heeft een Google-beoordeling score van 4,7 uit 15 beoordelingen van klanten. Klik hier voor aanvullende informatie.

 

Puppy cursus Oosterhout

In Oosterhout kun je uit verschillende puppy cursussen kiezen. Hier zijn 3 aanraders:

  1. Dogs2Enjoy biedt hoogwaardige hondentrainingen en gedragstherapie, met een focus op het versterken van de band tussen hond en eigenaar. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 31 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke en effectieve aanpak. Hier tref je meer details aan.
  2. Hondenschool HierenZo biedt deskundige hondentrainingen gericht op gehoorzaamheid en het versterken van de relatie tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,7 uit 12 beoordelingen waarderen klanten de persoonlijke begeleiding en effectieve lessen. Meer details vind je hier.
  3. Marcel Dog Training biedt professionele hondentrainingen met een focus op positieve bekracgtiging en gedragsverbetering. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 68 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en de effectieve trainingsmethoden. Raadpleeg hier voor meer informatie.

 

Puppy cursus Oss

In Oss zijn er veel opties voor een puppy cursus. Dit zijn 3 aanbevolen cursussen:

  1. Jachthondentraining Oss - De Gehoorzame Jachthond biedt gespecialiseerde trainingen voor jachthonden, gericht op gehoorzaamheid en jachtvaardigheden. Met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 81 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de professionele begeleiding en de effectieve trainingsmethoden. Meer informatie vind je hier.

  2. Hond en Samenleving biedt hondentrainingen en gedragsadvies met een focus op het versterken van de band tussen hond en eigenaar. Met een Google-beoordeling score van 4,8 uit 9 beoordelingen waarderen klanten de deskundige begeleiding en de persoonlijke aanpak. Bekijk hier voor meer informatie.
  3. KC Oss biedt diverse hondentrainingen en activiteiten met een focus op gehoorzaamheid en sociale interactie. Met een Google-beoordeling score van 4,2 uit 26 beoordelingen waarderen klanten de betrokkenheid en de verschillende trainingsmogelijkheden. Hier vind je meer informatie.

 

Puppy cursus Papendrecht

In Papendrecht en omgeving heb je wat minder keuze als je een puppy cursus zoekt. Hieronder is 1 suggestie voor een cursus en waar in de omgeving je nog andere cursussen kunt vinden:

  1. Vereniging van Hondenbezitters Papendrecht biedt hondentrainingen en sociale activiteiten voor hondenbezitters. Met een Google-beoordeling score van 3,7 uit 3 beoordelingen is er ruimte voor verbetering, maar klanten waarderen de inzet van de organisatie. Ontdek hier meer informatie.
  2. Dichtstbijzijnde cursussen kun je vinden onder de kopjes Puppy cursus Dordrecht en Puppy cursus Zwijndrecht. Je vindt in dit artikel ook online opties.

 

Puppy cursus Pijnacker

In Pijnacker en omgeving vind je veel puppy cursussen. Hier zijn 3 populaire mogelijkheden:

  1. Dierenpension & Hondenschool Pijnacker biedt zowel hondenopvang als professionele hondentrainingen, gericht op het welzijn en de ontwikkeling van uw huisdier. Met een Google-beoordeling score van 4,4 uit 76 beoordelingen waarderen klanten de zorg en deskundigheid van het personeel. Vind hier alle informatie die je zoekt.
  2. Dogs 4 Joy biedt professionele hondentrainingen en gedragsbegeleiding, gericht op positieve trainingstechnieken voor zowel pup als volwassen hond. Met een Google-beoordeling score van 4,7 uit 36 beoordelingen waarderen klanten de persoonlijke aandacht en effectieve aanpak. Klik hier voor aanvullende informatie.
  3. Hondenschool Dogsbehaviour Nootdorp biedt professionele trainingen en gedragsbegeleiding voor honden, met een focus op positieve bekrachtiging en een sterke band tussen hond en eigenaar. Met een perfecte Google-beoordeling score van 5 uit 7 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en de effectieve trainingsmethoden. Hier tref je meer details aan.

 

Puppy cursus Purmerend

In Purmerend en omgeving kun je kiezen uit enkele puppy cursussen. Dit zijn onze suggesties:

  1. Kynostars is een hondenschool met een Google-beoordeling score van 4,9 uit 56 beoordelingen. Ze bieden professionele hondentrainingen, inclusief gehoorzaamheidscursussen, puppycursussen en gedragsbegeleiding. Hun aanpak richt zich op positief trainen en het versterken van de band tussen hond en eigenaar. Meer details vind je hier
  2. Dichtstbijzijnde cursussen kun je vinden onder het kopje Puppy cursus Alkmaar. Je vindt in dit artikel ook online opties.

 

Puppy cursus Roermond

Voor Roermond en omgeving hebben we enkele opties voor je:

  1. Hondenschool Hond-en-Inzicht heeft hier ook een filiaal beschikbaar. Zij bieden diverse hondentrainingen en gedragsbegeleiding met een focus op het begrijpen van honden en hun gedrag. Zij hebben te Sittard en Maastricht ook filialen. Met een Google-beoordeling score van 4,5 uit 44 beoordelingen waarderen klanten de deskundige begeleiding en de persoonlijke aandacht. Meer details vind je hier.
  2. Dichtstbijzijnde cursussen kun je vinden onder het kopje Puppy cursus Maastricht. Je vindt in dit artikel ook online opties.

 

Puppy cursus Roosendaal

In Roosendaal en omgeving is er ruime keuze als het gaat om puppycursussen. Hier zijn 2 populaire opties:

  1. HondPlus heeft een Google-beoordeling score van 4,6 uit 52 reviews. Deze hondenschool biedt diverse trainingen, waaronder puppycursussen, gehoorzaamheidstrainingen en begeleiding bij gedragsproblemen. Hun aanpak is gebaseerd op positieve versterking en maatwerk voor elke hond. Raadpleeg hier voor meer informatie.
  2. Hondentraining Statera heeft een Google-beoordeling score van 4,9 uit 17 reviews. Ze bieden persoonlijke hondentrainingen, zoals puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, gericht op het verbeteren van de band tussen hond en eigenaar. Hun aanpak is vriendelijk en positief. Meer informatie vind je hier.

 

Puppy cursus Rotterdam

In Rotterdam kun je kiezen uit diverse puppy cursussen. Dit zijn 3 veelgekozen cursussen:

  1. Roffadogs biedt hoogwaardige hondentrainingen en gedragsbegeleiding, waarbij de focus ligt op positieve versterking en een sterke relatie tussen hond en eigenaar. Met een indrukwekkende Google-score van 5,0 uit 117 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de deskundige begeleiding en de uitstekende resultaten. Bekijk hier voor meer informatie
  2. Hondentrimsalon & Hondenschool Superdogs Rotterdam bieden zowel professionele hondentrainingen als trimdiensten, waaronder puppycursussen, gehoorzaamheidstrainingen en vachtverzorging. Hun benadering is positief en gericht op de behoeften van elke hond. Ze hebben een Google-beoordeling score van 4,8 uit 216 reviews. Hier vind je meer informatie.
  3. Hondenschool Het Kwispelaartje biedt deskundige hondentrainingen gericht op gehoorzaamheid en een positieve samenwerking tussen hond en eigenaar. Met een uitstekende Google-score van 4,9 uit 122 beoordelingen waarderen klanten de professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. Ontdek hier meer informatie.

 

Puppy cursus Sittard

In Sittard en omgeving zijn er enkele mogelijkheden voor een puppy cursus: 

  1. Honden vereniging GHSV Sittard biedt hondentrainingen en activiteiten, gericht op gehoorzaamheid en sportieve uitdagingen voor honden en hun eigenaren. Met een perfecte Google-score van 5,0 uit 2 beoordelingen en 100% aanbeveling uit 5 recensies op hun Facebook page waarderen klanten de betrokkenheid en de kwaliteit van de lessen. Hier vind je meer informatie.
  2. Dichtstbijzijnde cursussen kun je vinden onder het kopje Puppy cursus Geleen. Je vindt in dit artikel ook online opties.

 

Puppy cursus Sneek

In Sneek en omgeving heb je redelijk wat keuze voor een puppy cursus. Hier zijn 2 veel gevolgde cursussen:

  1. Kynologenclub Sneek e.o. biedt diverse hondentrainingen en activiteiten voor honden van alle leeftijden en rassen. Met een Google-beoordeling score van 4,3 uit 33 beoordelingen waarderen klanten de deskundige trainers en de prettige sfeer tijdens de lessen. Hier lees je meer.
  2. Stichting Sneker Hondenschool heeft een Google-beoordeling score van 5,0 uit 3 reviews. Ze bieden op maat gemaakte hondentrainingen, zoals puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met focus op een positieve benadering voor zowel hond als eigenaar. Hier vind je meer informatie.

 

Puppy cursus Soest

In Soest en omgeving kun je uit verschillende puppy cursussen kiezen. Hier zijn enkele aanraders:

  1. Hondenopvoedcentrum Eemland biedt deskundige begeleiding bij opvoeding en gedragstrainingen voor honden van alle leeftijden. Met een Google-beoordeling score van 4,4 uit 25 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de professionele aanpak en de resultaten. Hier vind je meer informatie.
  2. Dichtstbijzijnde cursussen kun je vinden onder het kopje Puppy cursus Amersfoort. Je vindt in dit artikel ook online opties.

 

Puppy cursus Spijkenisse

In Spijkenisse hebben we 3 aanbevolen cursussen:

  1. Hondenschool Spijkenisse heeft een Google-beoordelingscore van 4,5 uit 21 reviews. Ze bieden diverse hondentrainingen, zoals puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, gericht op het verbeteren van het gedrag en de band tussen hond en eigenaar. Ontdek hier meer informatie.
  2. De Kynologenvereniging Kvvp heeft een Google-beoordeling score van 4,8 uit 25 reviews. Ze bieden een scala aan hondentrainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve bekrachtiging en het ontwikkelen van een sterke band tussen hond en eigenaar. Vind hier alle informatie die je zoekt.
  3. Touch ’n Train heeft een uitstekende Google-beoordeling score van 5,0 uit 5 reviews. Ze bieden diverse hondentrainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve versterking en het ontwikkelen van een sterke band tussen hond en eigenaar. Hier vind je meer informatie.

 

Puppy cursus Tiel

In Tiel en omgeving heb je ruime keuze als je een puppy cursus zoekt. Dit zijn 2 bekende cursussen:

  1. Hondenschool & trimsalon Doggydogtrim heeft een Google-beoordeling score van 4,6 uit 43 reviews. Ze bieden professionele hondentrainingen en trimsalondiensten, waaronder puppycursussen en vachtverzorging, met een focus op positieve bekrachtiging en het welzijn van de hond. Hier tref je meer details aan.
  2. Hondensportvereniging Tiel e.o. heeft een Google-beoordeling score van 4,5 uit 24 reviews. Ze bieden een breed scala aan hondentrainingen en sportactiviteiten, zoals gehoorzaamheidstraining en agility, met nadruk op plezier en samenwerking tussen hond en eigenaar. Meer details vind je hier.

 

Puppy cursus Tilburg

In Tilburg vind je veel puppy cursussen. Hier zijn 3 populaire mogelijkheden:

  1. Hondenschool Tilburg heeft een Google-beoordeling score van 4,3 uit 32 reviews. Ze bieden diverse trainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, gericht op het verbeteren van het gedrag en de communicatie tussen hond en eigenaar. Raadpleeg hier voor meer informatie.
  2. Geduld Overwint heeft een Google-beoordeling score van 4,6 uit 17 reviews. Deze hondenschool biedt verschillende trainingen, waaronder puppycursussen en gedragsbegeleiding, met focus op positieve versterking en geduldige communicatie tussen hond en eigenaar. Meer informatie vind je hier.
  3. Hondentrainingscentrum "De Wolf" heeft een Google-beoordeling score van 4,4 uit 95 reviews. Ze bieden een breed scala aan hondentrainingen, waaronder puppycursussen, gehoorzaamheidstrainingen en gedragstraining, met een focus op positieve versterking en het ontwikkelen van een sterke band tussen hond en eigenaar. Bekijk hier voor meer informatie.

 

Puppy cursus Veendam

In Veendam kun je kiezen uit tal van puppy cursussen. Dit zijn 3 geliefde opties:

  1. Karin Tuinhout Hondentraining & Gedragstherapie heeft een Google-beoordeling score van 4,7 uit 11 reviews. Ze bieden professionele hondentrainingen en gedragstherapie, gericht op het verbeteren van de relatie tussen hond en eigenaar met een focus op positieve versterking. Hier vind je meer informatie.
  2. Hondensportvereniging Veendam e.o. heeft een Google-beoordeling score van 4,8 uit 8 reviews. Ze bieden diverse hondensport- en trainingsactiviteiten, waaronder gehoorzaamheidstraining en agility, met een focus op samenwerking en plezier voor zowel hond als eigenaar. Ontdek hier meer informatie.
  3. SamenWelzijn Hondenschool en Gedragscoaching heeft een uitstekende Google-beoordeling score van 5,0 uit 13 reviews. Ze bieden professionele hondentrainingen en gedragscoaching, gericht op het versterken van de band tussen hond en eigenaar door middel van positieve versterking en maatwerk. Vind hier alle informatie die je zoekt.

 

Puppy cursus Veenendaal

In Veenendaal heb je veel keus als het gaat om een puppy cursus. Hier zijn 3 goed beoordeelde cursussen:

  1. Dogsfriend biedt professionele hondentrainingen en gedragsbegeleiding, waarbij de nadruk ligt op positieve methoden en een goede band tussen hond en eigenaar. Met een Google-score van 4,8 uit 16 beoordelingen zijn klanten zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en de resultaten. Hier lees je meer.
  2. K9 Coaching heeft een Google-beoordeling score van 4,9 uit 14 reviews. Ze bieden op maat gemaakte hondentrainingen en gedragsbegeleiding, met een focus op positieve versterking en het verbeteren van de relatie tussen hond en eigenaar. Meer informatie vind je hier
  3. Happy Dog gevestigd te Lunteren, heeft hier ook een filiaal. Ontdek hier meer informatie.

 

Puppy cursus Venray

In Venray is er ruime keuze als het gaat om puppycursussen. Hier zijn 2 populaire opties:

  1. Kynologenclub "Venray en omstreken" heeft een Google-beoordeling score van 4,7 uit 3 reviews. Ze bieden diverse hondentrainingen, zoals gehoorzaamheidstraining en puppycursussen, met een focus op positieve bekrachtiging en het verbeteren van de band tussen hond en eigenaar. Bekijk hier voor meer informatie
  2. Thuis Met Je Hond bieden persoonlijke hondentraining en begeleiding, gericht op het verbeteren van de relatie tussen hond en eigenaar in de eigen thuissituatie. De organisatie heeft een uitstekende Google-beoordeling score van 5,0 uit jammer genoeg 1 review. De eigenaar Mike Kelia heeft een opleiding tot Kynologisch Instructeur bij Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum in 2018 afgerond en heeft ook HBO studie tot Kynologisch Gedragstherapeut bij Annorlunda afgerond. Dus goede kennis voor de begeleiding van je trouwe viervoeter is aanwezigHier vind je meer informatie

 

Puppy cursus Weert

In Weert kun je kiezen uit diverse puppy cursussen. Dit zijn 3 veelgekozen cursussen:

  1. Hondenschool Just Spoiled Dogs heeft een Google-beoordeling score van 4,9 uit 43 reviews. Ze bieden diverse hondentrainingen, zoals puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve versterking en het welzijn van de hond. Ontdek hier meer informatie.
  2. Dogs4fun heeft een Google-beoordeling score van 4,4 uit 8 reviews. Deze hondenschool biedt verschillende trainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op plezier en positieve versterking voor zowel honden als hun eigenaren. Vind hier alle informatie die je zoekt.
  3. Hondenschool Helga's School4dogs heeft een Google-beoordeling score van 4,8 uit 43 reviews. Ze bieden een scala aan trainingen, zoals puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve bekrachtiging en het versterken van de band tussen hond en eigenaar. Hier lees je meer

 

Puppy cursus Wijchen

In Wijchen zijn er enkele mogelijkheden voor een puppy cursus. Dit zijn 2 populaire keuzes:

  1. Hondenschool Kersten van Overasselt levert hun uitlaatservice en trainingsdiensten ook te Wijchen. Zij hebben een Google-beoordeling score van 4,8 uit 33 reviews. Hier lees je meer.

  2. Honddoenlijk gevestigd te Ewijk biedt ook privébegeleiding in omgeving Wijchen. Meer informatie vind je hier.

 

Puppy cursus Woerden

In Woerden en omgeving heb je redelijk wat keuze voor een puppy cursus. Hier zijn 2 veelgevolgde cursussen:

  1. Hondenschool "Chakka" heeft een Google-beoordeling score van 4,6 uit 39 reviews. Ze bieden verschillende hondentrainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve versterking en het verbeteren van de relatie tussen hond en eigenaar. Bekijk hier voor meer informatie.
  2. Kynologen Club Woerden en omstreken (KCW) heeft een Google-beoordeling score van 4,4 uit 56 reviews. Ze bieden een breed scala aan hondentrainingen, zoals puppycursussen, gehoorzaamheidstrainingen en sportactiviteiten, gericht op het versterken van de band tussen hond en eigenaar. Hier vind je meer informatie.

 

Puppy cursus Zeeland

In Zeeland kun je uit verschillende puppy cursussen kiezen. Hier zijn 3 aanraders:

  1. Hondenschool In Contact heeft een Google-beoordeling score van 4,8 uit 32 reviews. Ze bieden diverse trainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve versterking en het opbouwen van een sterke relatie tussen hond en eigenaar. Ontdek hier meer informatie.
  2. Hondencentrum Zeeland heeft een uitstekende Google-beoordeling score van 5,0 uit 59 reviews. Ze bieden een breed scala aan hondentrainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve bekrachtiging en het welzijn van de hond. Vind hier alle informatie die je zoekt
  3. Hondenschool Axel heeft een Google-beoordeling score van 4,7 uit 55 reviews. Ze bieden verschillende trainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve versterking en het versterken van de band tussen hond en eigenaar. Klik hier voor aanvullende informatie

 

Puppy cursus Zevenaar

In Zevenaar zijn er veel opties voor een puppy cursus. Dit zijn 3 aanbevolen cursussen:

  1. Doggy Duo Fun heeft een Google-beoordeling score van 4,6 uit 10 reviews. Deze hondenschool biedt diverse trainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op plezier en positieve bekrachtiging voor zowel honden als hun eigenaren. Hier tref je meer details aan
  2. H-S ANDOR voor hond en begeleider heeft een Google-beoordeling score van 4,6 uit 45 reviews. Ze bieden diverse hondentrainingen, waaronder gehoorzaamheidscursussen en gedragstraining, met een focus op positieve versterking en het verbeteren van de relatie tussen hond en eigenaar. Meer details vind je hier.
  3. De Vrolijke Kwispel heeft een uitstekende Google-beoordeling score van 5,0 uit 11 reviews. Deze hondenschool biedt verschillende trainingen, zoals puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve versterking en het welzijn van de hond. Raadpleeg hier voor meer informatie.

 

Puppy cursus Zevenhuizen

In Zevenhuizen heb je ruime keuze als je een puppy cursus zoekt. Dit zijn 2 bekende cursussen:

  1. De Hondenleerschool - Intratuin Zevenhuizen heeft een Google-beoordeling score van 4,4 uit 10 reviews. Ze bieden een breed scala aan trainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve bekrachtiging en het verbeteren van de band tussen hond en eigenaar. Hier lees je meer.
  2. Anoeska's Heart 4 Dogs wordt door 98% van de klanten aanbevolen op basis van 31 beoordelingen op Facebook. Ze bieden hondentraining en gedragsbegeleiding, gericht op positieve versterking en het verbeteren van de band tussen hond en eigenaar. Hier vind je meer informatie.

 

Puppy cursus Zeist

In Zeist vind je veel puppy cursussen. Hier zijn 2 populaire mogelijkheden:

  1. Kynologenclub Zeist en omstreken biedt diverse hondentrainingen, zoals puppycursussen, gehoorzaamheidstrainingen en behendigheid, met een focus op positieve versterking en een goede samenwerking tussen hond en eigenaar. Kynologenclub Zeist heeft een Google-beoordeling score van 4,5 uit 42 reviews. Hier lees je meer.

  2. PawFive biedt diverse hondentrainingen, zoals puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve bekrachtiging en het welzijn van de hond. Het bedrijf heeft een Google-beoordeling score van 4,9 uit 68 reviews. Ontdek hier meer informatie.

 

Puppy cursus Zoetermeer

In Zoetermeer kun je kiezen uit tal van puppy cursussen. Dit zijn 3 geliefde opties:

  1. Hondenschool Dogsbehaviour Zoetermeer heeft een Google-beoordeling score van 4,6 uit 55 reviews. Ze bieden diverse hondentrainingen, waaronder puppycursussen en gedragsbegeleiding, met een focus op positieve versterking en het opbouwen van een sterke band tussen hond en eigenaar. Vind hier alle informatie die je zoekt.
  2. Kynologenclub Zoetermeer en Omstreken heeft een Google-beoordeling score van 4,3 uit 61 reviews. Ze bieden een scala aan hondentrainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve bekrachtiging en het versterken van de band tussen hond en eigenaar. Klik hier voor aanvullende informatie
  3. Martin Gaus Hondenschool heeft ook een filiaal te Zoetermeer. Deze heeft een Google-beoordeling score van 4,5 uit 89 reviews. Ze bieden ook diverse trainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve versterking en het welzijn van de hond. Hier tref je meer details aan.

 

Puppy cursus Zaandam

In Zaandam heb je veel keus als het gaat om een puppy cursus. Hier zijn 3 goed beoordeelde cursussen:

  1. Quiebus hondenschool Pim Hondenopvoeding heeft een Google-beoordeling score van 4,8 uit 22 reviews. Ze bieden verschillende trainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve versterking en het opbouwen van een sterke band tussen hond en eigenaar. Meer details vind je hier
  2. Hondensport vereniging W.I.K. heeft een Google-beoordeling score van 4,5 uit 46 reviews. Ze bieden diverse hondensportactiviteiten en trainingen, waaronder gehoorzaamheid en behendigheid, met een focus op plezier en samenwerking tussen hond en eigenaar. Raadpleeg hier voor meer informatie.
  3. Yebo for Dogs heeft een uitstekende Google-beoordeling score van 5,0 uit 8 reviews. Deze hondenschool biedt diverse trainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve versterking en het welzijn van de hond. Meer informatie vind je hier.

 

Puppy cursus Zutphen

In Zutphen en omgeving is er ook aanbod aan puppycursussen. Hier zijn enkele opties:

  1. Hondencentrum DOX heeft een Google-beoordeling score van 4,4 uit 24 reviews. Ze bieden verschillende hondentrainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve versterking en het verbeteren van de band tussen hond en eigenaar. Hier lees je meer.
  2. Dichtstbijzijnde cursussen kun je vinden onder het kopje Puppy cursus Apeldoorn. Je vindt in dit artikel ook online opties.

 

Puppy cursus Zwijndrecht

In Zwijndrecht en omgeving kun je kiezen uit diverse puppy cursussen. Dit zijn onze suggesties:

  1. Hondenopleiding "De Luikjes" heeft een Google-beoordeling score van 4,7 uit 21 reviews. Ze bieden een scala aan hondentrainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve bekrachtiging en het versterken van de band tussen hond en eigenaar. Hier lees je meer.
  2. Dichtstbijzijnde cursussen kun je vinden onder de kopjes Puppy cursus Dordrecht en Puppy cursus Papendrecht. Je vindt in dit artikel ook online opties.

 

Puppy cursus Zwolle

In Zwolle zijn er veel mogelijkheden voor een puppy cursus. Dit zijn 3 populaire keuzes:

  1. Aniek Wendt biedt persoonlijke hondentraining en gedragsadvies, afgestemd op de unieke behoeften van elke hond. Met een Google-beoordeling score van 4,7 uit 10 beoordelingen zijn klanten lovend over de zorgvuldige en vriendelijke aanpak. Meer informatie vind je hier.
  2. Kynologenclub Zwolle heeft een Google-beoordeling score van 4,3 uit 113 reviews. Ze bieden diverse hondentrainingen, zoals puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve bekrachtiging en het verbeteren van de band tussen hond en eigenaar. Bekijk hier voor meer informatie.
  3. Hondenschool Jimmie heeft een Google-beoordeling score van 4,6 uit 61 reviews. Ze bieden verschillende hondentrainingen, waaronder puppycursussen en gehoorzaamheidstrainingen, met een focus op positieve versterking en het opbouwen van een sterke band tussen hond en eigenaar. Hier lees je meer.

 

Toch liever een (bijna gratis) online puppy cursus?

Als je behoefte hebt aan een (bijna gratis) online puppy cursus dan heeft Unschooled ook een optie voor jou. De puppy cursus wordt gegeven door Jill van Tiggelen. Jill is hondentrainer (of met een mooi woord kynologisch instructeur) bij Raise Your Dog, het bedrijf dat ze zelf heeft opgezet.

Tijdens de cursus ontdek je waar je allemaal op moet letten wanneer je een hond neemt, hoe je de (subtiele) signalen van je hond kunt leren kennen, hoeveel tijd en geld je over het algemeen kwijt bent aan een hond, hoe je je grenzen op een effectieve manier aangeeft, in hoeverre je de bench wel of niet moet gebruiken en wat zoal veelvoorkomende problemen en misverstanden zijn.

Een puppycursus kan je helpen om je hond beter te begrijpen. Op deze manier kun je een hechtere band opbouwen met je trouwe viervoeter.

Geschreven door Wiebe Koehoorn,
oprichter van Unschooled

Ervaringsdeskundige op het gebied van financiële gezondheid. Geld verdiend met een online vertaalbureau (AlphaLingua), 2 YouTube-kanalen (onder de naam Nesami), online cursussen, affiliate marketing, beleggen en traden in aandelen en crypto, community building en SEO/blogs (voor All Ways Healthy).

Een  
gezond leven
voor minder dan
 1,- per dag.

_

Het lidmaatschap dat je, naast een gezonder lichaam en meer mentale rust, juist geld oplevert.

Goedkoper dan je dagelijkse Starbucks-koffie, je fitnessabonnement of je wekelijks Thuisbezorgd-avondje.

Elke maand extra levenslessen, regelmatige online en offline meet-ups, en altijd en overal toegang tot onze community met gelijkgestemden.

Maandelijks lidmaatschap

€ 19,95/maand

  • Proefperiode van 7 dagen voor € 1,-
  • Op ieder moment eenvoudig & zelfstandig opzeggen
  • Community om te praten met gelijkgestemden en vragen te stellen
  • Online masterclasses met vakexperts
  • Direct toepasbare videoseries
  • Bewezen vakexperts met praktijkervaring
  • BONUS #1
    Cashback Challenge
  • BONUS #2:
    Onze digitale Kennis Kluis
Meer informatie over Unschooled

Jaarlijks lidmaatschap

€ 11,95/maand

  • Proefperiode van 7 dagen voor € 1,-
  • Op ieder moment eenvoudig & zelfstandig opzeggen
  • Community om te praten met gelijkgestemden en vragen te stellen
  • Online masterclasses met vakexperts
  • Direct toepasbare videoseries
  • Bewezen vakexperts met praktijkervaring
  • BONUS #1
    Cashback Challenge
  • BONUS #2:
    Onze digitale Kennis Kluis
  • 40% korting
    vs maandelijks lidmaatschap
Meer informatie over Unschooled